Survivor τελικός: Η ατάκα του Τόνι για τη Δαλάκα που θα συζητηθεί (exclusive)
Showbiz

Survivor τελικός: Η ατάκα του Τόνι για τη Δαλάκα που θα συζητηθεί (exclusive)

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Ο Τόνι Σταυράτης είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να μην έφτασε στον τελικό του φετινού Survivor, όμως σίγουρα δεν θα ξεχαστεί. 

Ο Τόνι, λίγες ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό, από όπου αναδείχτηκε νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και σχολίασε τα πάντα.

Πώς σου φάνηκε η απόφαση αυτή να γίνει ο τελικός στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα που ήταν προγραμματισμένο;

«Βασικά μου άρεσε που έγινε με τους Τούρκους γιατί από τη στιγμή που το παιχνίδι ήταν Ελλάδα - Τουρκία και εν συνεχεία έγινε mix, το πιο δίκαιο ήταν να είμαστε όλοι μαζί. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν μείναμε και εμείς να δούμε τον τελικό των Τούρκων. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να γίνει στην Τουρκία, κάτι που εμένα δεν με χάλασε καθόλου-όχι βέβαια ότι δεν ήθελα να γίνει στην Ελλάδα, πήγαμε εκεί και ήταν πραγματικά κάτι απίστευτο.

Η αγάπη του κόσμου και το πόσο δοτικοί ήταν απέναντί μας, ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα. Δεν το περίμενε κανείς να μας αγκαλιάσουν έτσι οι Τούρκοι».

Πότε μάθατε ότι θα πάτε Τουρκία;

«Ούτε μια βδομάδα πριν. Νομίζω 4 ημέρες πριν. Εγώ προσωπικά το έμαθα Τρίτη».

Στην Τουρκία που είδες συμπαίκτες και αντιπάλους, υπήρξε κάποιος με τον οποίο δεν αντάλλαξατε ούτε κουβέντα;

«Μου μίλησαν όλοι, παράξενο πράγμα. Εγώ το είχα πει άλλωστε ότι όποιος μου μιλήσει, θα του μιλήσω και αν βρεθώ σε μια κοινή εκδήλωση, δεν γίνεται να μη μιλήσω. Από κει και πέρα το μετά δεν το ξέρω. Είχα μια συζήτηση και με τον Κυριάκο και τον Σπύρο και τον Παναγιώτη.

Δεν νομίζω όμως ότι θα συναντηθούμε κάπου στο μέλλον αν δεν είναι κάτι αντίστοιχο. Δεν θα το επεδίωκα ποτέ. Ίσως με τον Παναγιώτη μόνο.

Αν βέβαια επιδιώξουν αυτοί να μιλήσουμε, πάλι δεν θα πω όχι».

Με τους παρουσιαστές (Τανιμανίδη - Λιανό - Ατσούν) μιλήσατε;

«Ο κύριος Ατσούν ήταν όπως πάντα ζεστός απέναντί μου. Αυτόν τον Ατσούν που έβλεπα στο Survivor, τον ίδιο είδα κι εκεί. Είχαμε μια ζεστή χειραψία όπως πάντα, με χαμόγελο και ευχές.

Με τον Γιώργο Λιανό, δεν το συζητάω, κάναμε τον χαβαλέ μας.

Ωστόσο και με τον Σάκη αντάλλαξα κάποιες κουβέντες. Στον τελικό είδατε ότι μου είπε ότι του έλειψα. Ίσως παραξενεύτηκε πιο πολύ αυτός από την απάντηση τη δική μου, παρά εγώ από τη δική του».

Η Κατερίνα Δαλάκα άξιζε τη νίκη ή όχι; Ποια είναι η άποψή σου;

«Το είπα κι εκεί και το είχα πει και μέρες πριν. Από τη στιγμή που έφτασε εκεί που έφτασε αυτή η τετράδα, εκείνη που άξιζε ήταν η Δαλάκα.

Το ότι μπήκε στο παιχνίδι το είχα πει πρώτος από όλους ότι ήταν άδικο.

Μπήκε στο παιχνίδι ενώ ήταν πρόσφατα μέσα, δεν είναι ότι είχαν περάσει κάποια χρόνια, ήταν λίγοι οι μήνες, από τη στιγμή όμως που μπήκε, ήταν το πιο δίκαιο να το πάρει εκείνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved