Μενεγάκη: Αυτά είναι τα προφίλ των παιδιών της, Άγγελου, Λάουρας, Βαλέριας στο Instagram! (Photos)
Showbiz

Μενεγάκη: Αυτά είναι τα προφίλ των παιδιών της, Άγγελου, Λάουρας, Βαλέριας στο Instagram! (Photos)

Κι όμως και τα τρία παιδιά της Ελένης Μενεγάκη έχουν προφίλ στο instagram!

Κι όμως και τα τρία παιδιά της Ελένης Μενεγάκη έχουν προφίλ στο instagram!

Πρώτος δημιούργησε λογαριασμό στο instagram, ο μεγάλος της γιος ο Άγγελος, στη συνέχεια η 14χρονη Λάουρα και πριν λίγο διάστημα έφτιαξε λογαριασμό στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης η μικρότερη κόρη της Ελένης που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο!

Ο λογαριασμός του 16χρονου Άγγελου είναι δημόσιος, όμως τα προφίλ των κοριτσιών της είναι ιδιωτικά.

Τόσο το προφίλ της Λάουρας όσο και της Βαλέριας στο instagram είναι ιδιωτικά και όχι δημόσια και αυτό φυσικά για λόγους ασφαλείας και προστασίας του νεαρού της ηλικίας τους!

Η Ελένη έχει αναφέρει μέσα από την εκπομπή της ότι τα παιδιά της λατρεύουν τις φωτογραφίες και γνωρίζουν καλά την τεχνολογία. Μάλιστα όταν ανέβασε το πρώτο της βίντεο στο instagram την είχε βοηθήσει η Λάουρα!

Ας δούμε ένα ένα τα προφίλ των παιδιών της Ελένης:

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι πια πιο ενεργός στο instagram. O μονάκριβος γιος της Ελένης δημοσιεύει φωτογραφίες με τα αγαπημένα του πρόσωπα και βίντεο από την καθημερινότητά του, από τις διακοπές με τον θείο του Μισόκαλο και φυσικά σχολιάζει τις φωτογραφίες των φίλων του.

Πάρτε μία μικρή γεύση από τις αναρτήσεις του Άγγελου στο instagram!

Η Λάουρα Λάτσιου έχει εδώ και δύο χρόνια λογαριασμό στο instagram! Έχει φτιάξει τον προσωπικό της λογαριασμό και, προς το παρόν, τον κρατάει ιδιωτικό. Η Λάουρα έχει δημοσιεύσει μόνο 21 φωτογραφίες της και ακολουθεί αρκετά άτομα, ανάμεσα στα άτομα που ακολουθεί είναι και οι γονείς της, Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος και φυσικά τα αδέρφια της!

Η Βαλέρια Λάτσιου πια είναι 11 χρονών και εδώ και λίγο καιρό έχει και δικό της λογαριασμό στο instagram! Το προφίλ της στο instagram είναι φυσικά ιδιωτικό και όχι δημόσιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved