Το τηλεφώνημα του Ντάνου στη Δαλάκα – Τι είπαν; (Photos)
Showbiz

Το τηλεφώνημα του Ντάνου στη Δαλάκα – Τι είπαν; (Photos)

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η νικήτρια του Survivor 3, Κατερίνα Δαλάκα.

Η αθλήτρια στίβου επέστρεψε από την Αλικαρνασσό κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερη και τώρα ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές της.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, από τα πρώτα τηλέφωνα που δέχθηκε για τη νίκη της μετά το «Survivor» η Κατερίνα Δαλάκα ήταν από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο νικητής του πρώτου «Survivor» την πήρε για να της ευχηθεί συγχαρητήρια και καλή επιστροφή στην Ελλάδα. Δεν ήταν όμως μόνο οι ευχές, καθώς το τηλεφώνημα συνοδεύτηκε και από μία πρόταση για διακοπές.

Πού άλλου φυσικά παρά στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ντάνου, τη Σκιάθο. Είναι γνωστό πως Αγγελόπουλος και Δαλάκα συνδέονται με δυνατή φιλία, την οποία βέβαια κάποιοι είχαν παρεξηγήσει κάνοντας λόγο για ειδύλλιο, ακόμη και δεσμό μεταξύ των δυο τους.

Κάτι που βέβαια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Βιάστηκαν να χρεώσουν στον Γιώργο και τη Δαλάκα», αναφέρει καλά πληροφορημένη πηγή στο Λοιπόν προσθέτοντας: «Είναι καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε είναι κάτι το οποίο έχει δηλώσει και ο ίδιος πολλές φορές σε συνεντεύξεις του».

Η Κατερίνα Δαλάκα αποδέχθηκε λοιπόν την πρόταση του φίλου της και συναντήθηκαν στη Σκιάθο για μια ολιγοήμερη απόδραση προκειμένου να χαλαρώσει από το εξαντλητικό πρόγραμμα των προηγούμενων μηνών στον Άγιο Δομίνικο.

Φυσικά, μάλλον θα περάσαν πολλές ώρες μαζί στην παραλία, καθώς και οι δυο λατρεύουν τα θαλάσσια σπορ και σκι αλλά και το jet ski.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved