«Αν έχω τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων για να βγω  στη σύνταξη, θα γίνει πανηγύρι» (Photos)
Showbiz

«Αν έχω τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων για να βγω στη σύνταξη, θα γίνει πανηγύρι» (Photos)

Ξεκίνησε παίζοντας στην Επίδαυρο, αλλά η επιλογή του ήταν να παίζει κωμωδία, γιατί του άρεσε να προσφέρει γέλιο στο ευρύ κοινό.

Ο ηθοποιός μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για την πορεία των χρόνων μέσα από τη δουλειά αλλά και για τη σύνταξη που έρχεται, την οποία θα υποδεχθεί με σαμπάνια.

Άλλη μια σεζόν που δεν θα κάνεις καλοκαιρινές διακοπές;
«Καλοκαιρινές διακοπές κάνω στο «Δελφινάριο» από το 1993. Το καλοκαίρι θα μετρήσω τα ένσημα μου. Πλέον, αν έχει κάποιος 10.000 ή 12.000 ένσημα στο σύνολο, βγαίνει στη σύνταξη στα 62 του. Έτσι και τα έχω... θα το γλεντήσω με σαμπάνια. Αν έχω τον απαιτούμενο αριθμό, θα γίνει πανηγύρι»

Πώς σου ακούγεται η λέξη «σύνταξη», δεδομένου ότι είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια;
«Δεν το βλέπω σαν σύνταξη, αλλά σαν σταθερό εισόδημα, ότι θα έχω στην «καβάντζα» ένα σταθερό εισόδημα και από εκεί και πέρα θα κάνω ό,τι θέλω. Άλλο να έχεις ένα σταθερό εισόδημα κι άλλο να περιμένεις. «Γονατίσαμε» πάλι, ο χειμώνας βγήκε, όπως βγήκε, περιοδεία δεν πήγαμε, είμαστε απλήρωτοι 2,5 μήνες... «Γονατίζει», δεν τα προλαβαίνει. Έχω να πληρωθώ από τον Απρίλιο, αφού δεν δούλευα από πού να πληρωθώ; Τρώω από τα έτοιμα, αν έχουν περισσέψει. Τρέχουν οι υποχρεώσει και δεν προλαβαίνω...»

Αυτό είναι που σε κρατάει μακριά από τη δημιουργία της οικογένειας;
«Όχι, δεν είναι αυτό, δεν ξέρω τι με κρατάει μακριά από τη δημιουργία οικογένειας. Λέγαμε το 2018, μπήκε το 2019... Όλοι με πιέζουν να παντρευτώ. Η Έλενα Τσαβαλιά, η Αρετή Ζαχαριάδου, όλοι. Ο Μάρκος Σεφερλής σε κάθε θέατρο που παίζουμε, χειμώνα-καλοκαίρι, με βάζει να δίνω υπόσχεση, επάνω στη σκηνή, ότι θα παντρευτώ», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved