Η άγνωστη σχέση του Καπετάνιου με τον Παντελίδη και τα τρυφερά λόγια (Photos)
Showbiz

Η άγνωστη σχέση του Καπετάνιου με τον Παντελίδη και τα τρυφερά λόγια (Photos)

Μια άγνωστη σχέση, μια σχέση που λίγοι άνθρωποι από το περιβάλλον τους γνώριζαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε για τη γνωριμία του και τη σχέση του με τον Παντελή Παντελίδη.

Όπως ο ίδιος είπε οι δυο τους γνωρίστηκαν από τότε που οπ άτυχος τραγουδιστής ήταν παιδί και δούλευε στο πρακτορείο του πατέρα του.


«Ήξερα τον Παντελή από παιδάκι, πήγαινα στο πρακτορείο με λαχεία του πατέρα του και βοηθούσε. Του έδινα τα δελτία που συμπλήρωνα και μου τα περνούσε στο σύστημα. Τον γνώριζα πολλά χρόνια, όπως και την οικογένειά του. Το πρακτορείο που έχουν είναι 150 μέτρα από την εκκλησία που λειτουργεί ο αδελφός μου, που είναι παπάς, πήγαινα συνέχεια εκεί. Ο γιος του, ο ανιψιός μου ο Κώστας, που έχει το όνομα του πατέρας μου και ο Παντελής ήταν καλοί φίλοι, είχαν μπει και οι δύο μαζί τότε στη ΣΜΥΝ, στο Πολεμικό Ναυτικό.

Μετά ο Παντελής παραιτήθηκε, γιατί ασχολήθηκε το τραγούδι. Οταν αργότερα τον είχα δει χοντρούλη με τα μούσια, δεν τον γνώρισα. Ρώτησα τον ανιψιό μου αν είναι αυτός που πήγαινα στο πρακτορείο. Ο Κώστας άκουγε όλα του τα τραγούδια από τους πρώτους όταν τα έγραφε ο Παντελής, γιατί πήγαιναν κάθε πρωί μαζί από τη Νέα Ιωνία στη Σαλαμίνα, στο ναύσταθμο, στο καράβι, κι εκείνος τα έβαζε να παίζουν μέσα στο αυτοκίνητο», αποκαλύπτει ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved