Αποκάλυψη Έλληνα καλλιτέχνη: «Έμεινε έγκυος, το γέννησε, το παράτησε κι έφυγε... » (Photos)
Showbiz

Αποκάλυψη Έλληνα καλλιτέχνη: «Έμεινε έγκυος, το γέννησε, το παράτησε κι έφυγε... » (Photos)

Είχε υποσχεθεί στον εαυτό του ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κανένα αθέμιτο μέσο για να προχωρήσει, ακόμα και αν παρουσιαστεί η μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του.

Στα 80 του, σήμερα, κοιτάζει το παρελθόν με υπερηφάνεια...

Τον απάτησαν και απάτησε, τον πίκραναν και πίκρανε, αγάπησε και τον αγάπησαν...

Ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν η γυναίκα με την οποία απέκτησε παιδί, τον παράτησε και το μεγάλωσε μόνος μαζί με τη μητέρα του.


«Έκανα ένα παιδί το 1962 και η μάνα της ήταν ένα κοριτσάκι 15 χρονών, με ύψος 1,75 μ. Ήταν αδελφή της τραγουδίστριας Ρίας Νόρμαν, που τραγουδούσε με τον Περπινιάδη. Ήθελε να χορέψει στο μπαλέτο μου, τη φλέρταρα και «κάθισε». Έμεινε έγκυος, κράτησε το παιδί, αλλά μέχρι τελευταία ήθελε να το «ρίξει». Το γέννησε, το παράτησε κι έφυγε.

Είχα το παιδί με τη μητέρα μου μέχρι τα 5 του. Έπειτα το πήρε μαζί της στην Αμερική και μετά κάναμε δικαστήρια. Δεν την ερωτεύτηκα, μας πάντρεψαν στην Ασφάλεια, ο ενήλικας με την ανήλικη.

Έγινε ο γάμος να μην μπω στη φυλακή. Αργότερα, με κατηγορούσε στο παιδί, του άλλαξε το όνομα του... Η κόρη μου μεγαλώνοντας κόρη μου μεγαλώνοντας με αναζήτησε και 16 χρονών τσακώθηκε με τη μάνα της και ήρθε στην Ελλάδα οπού την έγραψα στο κολλέγιο. Γίναμε φίλοι με την κόρη μου, έχει τον δικό μου χαρακτήρα», λέει στο περιοδικό Λοιπόν και συνεχίζει:

«Βέβαια, έχουμε επαφή, βρίσκεται στην Αμερική, μου έχει κάνει έναν εγγονό, με τον οποίο έχω τρέλα, μου έχει κάνει και δύο δισέγγονες. Με τη μάνα της μιλάω, εκείνη είναι στα... μαχαίρια από τότε».

Δείτε για ποιον πρόκειται στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved