Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει:«Με παράτησε η γυναίκα μου και πήγε με το αφεντικό της»(Photos)
Showbiz

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει:«Με παράτησε η γυναίκα μου και πήγε με το αφεντικό της»(Photos)

Μεγάλωσε μόνος την κόρη του, καθώς η μητέρα της τους εγκατέλειψε νωρίς, έχοντας μηδαμινή επαφή μαζί τους.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στο ΛΟΙΠΟΝ κι εξομολογήθηκε όλα όσα έζησε στην προσωπική του ζωή, το γάμο και την ανατροφή της κόρης του.


Μιλώντας για τη προσωπική του ζωή αποκάλυψε: «Έκανα μία κόρη, την Αλεξανδρούλα μου, και τώρα έχω και μία εγγονή, την Ιωάννα, κι αυτό είναι το ωραιότερο έργο όλης μου της ζωής. Έτυχε να χωρίσω νωρίς, γιατί με παράτησε η γυναίκα μου και πήγε με το αφεντικό της. Ήταν στην εστίαση, μαγείρισσα, και με παράτησε για το αφεντικό στο οποίο εργαζόταν στη Γερμανία. Το 2000 πήγαμε εκεί μαζί, ήταν γνωστό το μαγαζί, υπήρχε η κρίση κι εγώ με το θέατρο δεν... Έτσι, πήγαμε για να δουλέψουμε εκεί.

Τότε η κόρη μου ήταν σχεδόν 4 χρονών και με τη γυναίκα μου ήμασταν μαζί γύρω στα 3 χρόνια, πριν από το παιδί. Το 1996 γεννήθηκε η κόρη μου και το 1997 παντρεύτηκα. Έκανα πολιτικό γάμο πριν, γιατί ήταν η γυναίκα μου 7 μηνών έγκυος, για το παιδί, να μη θεωρηθεί εκτός γάμου. Όταν πήγαμε στη Γερμανία για να δουλέψουμε, εγώ «δεν το είχα», ήταν και η μικρή στην Ελλάδα την είχαμε αφήσει εδώ μέχρι να δούμε πώς είναι τα πράγματα εκεί. Μετά από 2-3 μήνες είδα ότι δεν ήθελα να πάω στη Γερμανία.

Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε η μητέρα της, με παράτησε στην Ελλάδα με τη μικρή και δεν ξαναγύρισε. Εγώ έχω μεγαλώσει την κόρη μου, μόνος μου. Η μάνα της γύρισε για 4 ημέρες μετά από 3 χρόνια, τότε είδε το παιδί. Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία ως τότε.

Δεν ξαναπαντρεύτηκα για να μη στεναχωρηθεί η κόρη μου, να μη νομίζει ότι μοιράζω την αγάπη. Κάποτε έκλαιγε όταν έπιανα το χέρι της γυναίκας που είχα σχέση».

Όσο για το πώς κατάφερε να μεγαλώσει μόνος την κόρη του;

«Το πρωί την πήγαινα στο σχολείο, μετά δούλευα σε παιδικό θέατρο, το μεσημέρι την έπαιρνα...Ήμουν μάνα και πατέρας μαζί για εκείνη. Η μάνα της είχε έρθει πριν από 2 χρόνια κι έφυγε ξανά για την Αυστρία. Με την κόρη μου μιλάνε τηλεφωνικά τώρα», λέει στο Λοιπόν ο ηθοποιός.

Δείτε για ποιον πρόκειται στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved