Μάνου: Η κόρη της Βόσσου μιλάει πρώτη φορά για τον πατέρα της και κάνει αποκαλύψεις (exclusive)
Showbiz

Μάνου: Η κόρη της Βόσσου μιλάει πρώτη φορά για τον πατέρα της και κάνει αποκαλύψεις (exclusive)

Η Σοφία Βόσσου και ο πρώτος της σύζυγος, Θεοφάνης Μάνος χώρισαν μόλις ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Ερασμία.

Ωστόσο, το διαζύγιο τους βγήκε δεκατέσσερα χρόνια αργότερα και αυτό γιατί εκείνος ήθελε να παντρευτεί ξανά. Όμως, οι σχέσεις τους ήταν και παραμένουν άριστες!

Ο Θεοφάνης Μάνος δεν είναι άνθρωπος της showbiz και αυτός είναι ένας από τους λόγους που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Ο Θεοφάνης Μάνος εργαζόταν ως διευθυντής μεγάλων επιχειρήσεων, είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Η Ερασμία Μάνου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τη σχέση της με τους γονείς της, το The Voice και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Πες μας λίγα λόγια για τον μπαμπά σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για εκείνον

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν αγαπούσε ποτέ τη δημοσιότητα. Είναι συγγραφέας, έγραφε για πολλά χρόνια πολιτικούς λόγους, είναι άνθρωπος των γραμμάτων. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα, προτιμά να βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Είναι ένας αξιαγάπητος μπαμπάς»

Σε στηρίζει στις επιλογές σου;

«Με στηρίζει σε όλα. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου. Πάντα μου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές έτσι ώστε να μην πέφτω σε λάθη ή προβλέπει πράγματα που μπορεί να βλέπει ότι έρχονται. Είναι ένας ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος άνθρωπος. Είναι πάντα δίπλα μου. Του βάζω ν’ ακούει τα τραγούδια μου. Τον συμβουλεύομαι πάντα»

Ωστόσο, παντρεύτηκε τη Σοφία Βόσσου, τη μητέρα σου που είναι δημόσιο πρόσωπο

«Όταν παντρεύτηκε τη μητέρα μου, εκείνη δεν ήταν διάσημη, οπότε δεν είχε ν’ αντιμετωπίσει αυτό το θέμα. Επίσης, ο γάμος τους κράτησε πολύ λίγο. Νομίζω ήταν μαζί δυο – τρία χρόνια, με έκαναν σε μικρή ηλικία. Ήταν ένας έρωτας δυνατός που έληξε. Οπότε δεν είχε να διαχειριστεί το κομμάτι της δημοσιότητας», αποκάλυψε η Ερασμία Μάνου αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr

Δείτε τον πρώην σύζυγο της Σοφίας Βόσσου στην gallery που ακολουθεί:

Πριν λίγες μέρες, η Monique παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο «Λοίσθια» και η Ερασμία Μάνου την ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά που είναι βασισμένη στα ποιήματα που περιλαμβάονται σε αυτό.

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη δουλειά και φτιάχτηκε με πολύ αγάπη. Είναι νέα τραγούδια βασισμένα στο βιβλίο «Λίσθια» είναι ποιήματα της Monique που μελοποίησα και τραγούδησα εγώ. Έγινε με πολύ κόπο και αγάπη και είναι πολύ δύσκολη εποχή για ολοκληρωμένες δουλειές και δεν υπάρχει και πολύ έμπνευση», εξήγησε η Ερασμία Μάνου και συνέχισε για το «The Voice» όπου πήρε μέρος: «Με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί αρκετοί άνθρωποι έμαθαν την καλλιτεχνική μου ύπαρξη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να συστηθώ στο κοινό. Μετά από αυτό, άνοιξαν οι δρόμοι παρά το γεγονός ότι δεν είχα μεγάλη πορεία εκεί, αλλά είχα μετά γιατί έκανα σημαντικές δουλειές και άνοιξε ένας κύκλος που όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει».

Την μητέρα σου την εμπιστεύεσαι στα επαγγελματικά σου

«Γενικώς δεν ζητώ εύκολα συμβουλές. Νομίζω ο΄τι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που νιώθει ο καθένας, έτσι ώστε να χρεωθεί ο ίδιος και τη νίκη και την ήττα. Η μαμά μου είναι μια πολύ καλή μουσικός, φυσικά και τη ρωτάω. Κάποιες συμβουλές τις ακολουθώ και κάποιες άλλες όχι, γιατί σε ορισμένα πράγματα έχουμε διαφορετικές απόψεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved