Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι κρατάει το κορμί της σε φόρμα (photos)
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι κρατάει το κορμί της σε φόρμα (photos)

Μπορεί κάποιοι να έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους και να έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους με τον γυμναστή τους το Σεπτέμβριο, αλλά όχι και η Τόνια Σωτηροπούλου

Η ηθοποιός λατρεύει τη γυμναστική και παρά τις επαγγελματικές και προσωπικές της υποχρεώσεις, βρίσκει χρόνια για να γυμνάζεται με τη Δώρα Γκουγκούση. Η σύντροφος του διεθνούς ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη ειδικεύεται στο Pilates και το Cross Training και γι’ αυτό δεν είναι λίγες οι αγαπημένες Ελληνίδες celebrities που την εμπιστεύονται για την εκγύμνασή τους.

Τι περιλαμβάνει το εξατομικευμένο ασκησιολόγιό της Τόνιας;

Στόχος είναι η σωστή στάση και ενδυνάμωση των μυών του κορμού, η βελτίωση της ευλυγισίας και της ισορροπίας, αλλά και η αύξηση της κοιλιακής δύναμης. Έμφαση, ωστόσο, δίνεται στις πολλές εναλλαγές ασκήσεων και όχι στις επαναλήψεις, καθώς έτσι το σώμα δυναμώνεται ομοιόμορφα. Στο Pilates πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ενδυνάμωση του «κέντρου» του σώματος, σε μύες που βρίσκονται γύρω από τους κοιλιακούς μύες και την πλάτη. Μέσα από την ενεργοποίηση του κέντρου, ο ασκούμενος αποκτά μεγαλύτερη σταθερότητα, δύναμη και ακρίβεια στις κινήσεις του.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved