Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες εικόνες μετά τον ξυλοδαρμό - Τι κατήγγειλε στην αστυνομία; (Video)
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες εικόνες μετά τον ξυλοδαρμό - Τι κατήγγειλε στην αστυνομία; (Video)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιουλίου στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο λαϊκός τραγουδιστής πήγαινε στο μαγαζί όπου συχνάζει, όταν μια μηχανή σταμάτησε δίπλα του και οι δυο άντρες που ήταν πάνω σε αυτή, κατέβηκαν και του ζητούσαν με έντονο ύφος τα χρήματα που είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία για τις καλοκαιρινές του συναυλίες. Ο δε Θέμης Αδαμαντίδης αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19.30, στην Καλλιθέα και σύμφωνα με την καταγγελία του τραγουδιστή, τον πλησίασαν δυο άτομα που ήταν πάνω σε μηχανή, τον απείλησαν και στη συνέχεια του επιτέθηκαν άγρια.

Η εκπομπή «Μαζί σου» έδειξε πλάνα την ώρα που ο Θέμης Αδαμαντίδης συνοδευόμενος από τον γιο του πήγαινε στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Θέμη Αδαμαντίδη με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Μου έγινε μια ερώτηση αν έπεσα θύμα ξυλοδαρμού. Θύμα ξυλοδαρμού, εντάξει, όταν εσείς… ξαφνικά περπατάνε 2 άτομα στο πεζοδρόμιο και δεν ξέρεις τις προθέσεις τους και τις διαθέσεις τους και δεν σου λένε τίποτα και σε χτυπάνε στη μούρη. Δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό λέγεται κάπως αλλιώς τώρα. Εντελώς άγνωστα, δηλαδή δεν ήταν καν… περπατούσαν στον δρόμο. Κατάλαβες»;

Δείτε τα πρώτα πλάνα του Θέμη Αδαμαντίδη μετά τον ξυλοδαρμό και όλα όσα δήλωσε μετά το περιστατικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved