Πολύ γέλιο! Ο Δημήτρης Μοθωναίος τσακώνεται κάθε μέρα με τους γείτονες και δεν φαντάζεστε τον λόγο!
Showbiz

Πολύ γέλιο! Ο Δημήτρης Μοθωναίος τσακώνεται κάθε μέρα με τους γείτονες και δεν φαντάζεστε τον λόγο!

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς «Ζωή Εν Τάφω» στην ΕΡΤ όπου πρωταγωνιστεί και μιλάει για απλά καθημερινά πράγματα. Και δεν φαντάζεστε τι αποκαλύπτει...

Σε μία μίνι συνέντευξη για την... τελευταία φορά που έκανε κάτι, ο ίδιος απαντάει με ειλικρίνεια ενώ αποκαλύπτει και τον λόγο που βρίσκεται σε... μόνιμη διαμάχη με τους γείτονές του. Διαβάστε την απολαυστική του συνέντευξη...

Σε μπέρδεψαν στον δρόμο με κάποιον άλλο;

Προχθές με μπέρδεψαν με το «αγκαπημένο». Σταμάτησα, χαιρέτησα, εξήγησα ευγενικά ότι είμαι ο Δημήτρης Μοθωναίος, βγάλαμε μια selfie και συνέχισε ο καθένας τον δρόμο του.

Τσακώθηκες με τον γείτονα;

Κάθε μέρα μού φωνάζουν από τον ακάλυπτο γιατί ακούω στη διαπασών την προσευχή του πρωινού διαλογισμού, μια ινδική μουσική με υπέροχη μελωδία, κι εγώ απαντάω να είναι ευγνώμονες.

Σου «άνοιξαν» το αμάξι;

Νομίζω πως αυτή η ερώτηση είναι ειδικά αφιερωμένη σε μένα. Έχει γίνει μάστιγα πλέον, το ανοίγουν κάθε μέρα και δεν παίρνουν τίποτα, γιατί δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ μέσα. Θα ήθελα να τους παρακαλέσω να το πάρουν όλο, μήπως κινητοποιηθώ και αλλάξω, επιτέλους, αυτοκίνητο.

Έκανες ένα δώρο στον εαυτό σου;

Πριν από είκοσι μέρες για τα γενέθλιά μου. Ένα ηλεκτρικό πατίνι! Για να μην ασχολούμαι άλλο με το αυτοκίνητο!

Ζήλεψες κάποιον;

Τον Στέφανο Τσιτσιπά, όταν παρακολούθησα τον τελευταίο του αγώνα. Ο αθλητισμός είναι η πιο ευγενής δράση, αλλά… μάλλον λίγο αργά το σκέφτηκα να γίνω τενίστας.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved