Η ανάρτηση του Τανιμανίδη για την Μπόμπα που προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων! (photos)
Showbiz

Η ανάρτηση του Τανιμανίδη για την Μπόμπα που προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων! (photos)

Μία ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στα social media στάθηκε ικανή για να προκαλέσει την αντίδραση πολλών followers του... Ο λόγος;

Ο παρουσιαστής ο οποίος έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών λόγω του άγνωστου τηλεοπτικού του μέλλονος εξαιτίας του τέλους της συνεργασίας Acun media-ΣΚΑΪ, έκανε μία ανάρτηση για τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα η οποία όμως δεν άρεσε και πολύ.

Για την ακρίβεια ο παρουσιαστής έγραψε κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, σχεδόν ιπποτικά να κρατάει το χέρι της καθώς εκείνη κατέβαινε από τη σκηνή της βραδιάς των βραβείων Madame Figaro που παρουσίαζε στην Κύπρο:

«Δεν υπάρχει πιο “αντρική” κίνηση από το να αφήνεις την γυναίκα σου να παίρνει τον πρώτο ρόλο και να λάμπει! Εε όταν η γυναίκα σου είναι και Μπόμπα τότε ένα παραπάνω… (από τα χθεσινά βραβεία Madame Figaro στην Κύπρο, με παρουσιάστρια την @chrismpo ) #mywife #proud».

Οι παραπάνω λέξεις "αντρική" και "αφήνεις" φαίνεται πως μπήκαν στο στόχαστρο πολλών οι οποίοι και ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί στα σχόλιά τους που ακολούθησαν της ανάρτησης του παρουσιαστή. Δείτε στην παρακάτω gallery όλα όσα σχολίασαν οι followers του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved