Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Βάσως Λασκαράκη μετά το γαμήλιο πάρτι! (photos)
Showbiz

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Βάσως Λασκαράκη μετά το γαμήλιο πάρτι! (photos)

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της και σήμερα θέλησε να ευχαριστήσει δύο ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκε αυτή την προσωπική ευτυχία της. 

Η ηθοποιός το προηγούμενο Σάββατο έστησε μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο ένα υπέροχο πάρτι για να γιορτάσουν μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα την ένωσή τους ενώπιον του Θεού.

Το ζευγάρι, να θυμίσουμε, είχε παντρευτεί στην Κρήτη κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Απρίλιο, και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου (Δευτέρα του Πάσχα). Ακριβώς δύο μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου, οι δυο τους οργάνωσαν ένα υπέροχο γαμήλιο πάρτι, αυτή τη φορά στη Νάξο όπου και γιόρτασαν με φίλους και στενούς συγγενείς την ευτυχία τους.

Η Βάσω Λασκαράκη, ακριβώς μία εβδομάδα μετά το γαμήλιο πάρτι ήθελε να ευχαριστήσει δύο συγκεκριμένα πρόσωπα που τη βοήθησαν και τη στήριξαν σε όλες αυτές τις ευτυχισμένες προσωπικές στιγμές της.

Πρόκειται για τις δύο κουμπάρες της, τη Ρίτσα και τη Λένια Παπακαλιάτη, αδελφή και κουνιάδα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, για τη στήριξή τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός για να πει δημόσια ευχαριστώ στις κουμπάρες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved