Μαρία Σολωμού: «Πάντα θα υπάρχει σχέση με τον Πάνο. Και πολλή αγάπη. Από εκεί και πέρα, όμως...»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Πάντα θα υπάρχει σχέση με τον Πάνο. Και πολλή αγάπη. Από εκεί και πέρα, όμως...»

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, όμως εδώ και καιρό η απόσταση έχει μπει ανάμεσά τους. 

Εκείνος κυνηγάει το όνειρό του για διεθνή καριέρα στο εξωτερικό ενώ εκείνη συνεχίζει τη λαμπερή της καριέρα εδώ στην Ελλάδα. Τι γίνεται όμως με τη σχέση τους; Η ίδια απαντά σε όλα... Διαβάστε τι αποκάλυψε στο People...

Ο Πάνος Μουζουράκης τι κάνει;

Καλά είναι! Στην Αμερική!

Όταν έφυγε για Αμερική, πολλοί στοιχημάτιζαν ότι αυτή η σχέση δεν θα αντέξει την απόσταση…

Και τι με νοιάζει εμένα; Λογικό δεν είναι να το πίστευαν οι άνθρωποι;

Αντέξατε όμως…

Κοίταξε να δεις… ο Πάνος λείπει πολύ μακριά αυτή τη στιγμή κι εγώ έχω καταντήσει το γραφείο Τύπου; Τι κάνει, πώς περνάει, τι ετοιμάζει τώρα. Όχι! Είναι στην Αμερική και είμαι στην Ελλάδα. Η ζωή του είναι εκεί, τι να λέμε τώρα;

Υφίσταται ακόμα αυτή η σχέση;

Πάντα θα υπάρχει σχέση με τον Πάνο. Και πολλή αγάπη. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου προκύψει σε αυτή τη ζωή. Κι επειδή είμαι τέτοιος άνθρωπος – σήμερα είμαι εδώ και αύριο αλλού – δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα. Ούτε μπορώ να σου πω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο αποκλειστικότητας; «Μαζί μέχρι να πεθάνουμε;».

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved