Ελισάβετ Μουτάφη: «Όταν τέλειωσε η «Βέρα» έκλαιγα για μια εβδομάδα» (Photos)
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Όταν τέλειωσε η «Βέρα» έκλαιγα για μια εβδομάδα» (Photos)

Η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Ant1 «Οργή».

Η ηθοποιός μιλώντας για την πορεία της στη μικρή οθόνη, γύρισε το χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει η σειρά «Βέρα στο δεξί».

«Στην περίπτωση της «Βέρας στο δεξί» ήμουν πολύ μικρότερη, οπότε δεν μπορούσα να έχω την πείρα που έχω τώρα. Παρ’ όλα αυτά, καταλάβαινα ότι κάτι καλό πάει να γίνει, γιατί ήταν η πρώτη φορά που ένα καθημερινό σίριαλ θα γυριζόταν με προδιαγραφές εβδομαδιαίου. Αυτό που μου είχε πει και ο Γιώργος Κυρίτσης, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στο «Με θέα στο πέλαγος», όταν μου πρότεινε να είμαι στη «Βέρα», ήταν ότι εδώ πάμε να κάνουμε κάτι καινούριο. Κι αυτό ακριβώς έγινε.

Γι’ αυτό πήγε τόσο καλά και γι’ αυτό την αγαπήσαμε όλοι πάρα πολύ, γιατί δεν σου κρύβω ότι όταν τέλειωσε η «Βέρα» έκλαιγα για μια εβδομάδα», είπε στη Νέα Σελίδα.

Οι περισσότερες σειρές που έχει παίξει ήταν στο Mega. Πώς αντέδρασε η ίδια όταν έκλεισε;

«Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έκλεισε το Mega. Ήταν τρομερή η απογοήτευση, όχι μόνο για εμάς τους ηθοποιούς που δουλέψαμε εκεί και τους εκατοντάδες εργαζόμενους που παρέμεναν εκεί και το στήριζαν χωρίς να πληρώνονται, αλλά και για όλο τον κόσμο. Και το λέω αυτό γιατί ήταν ένα κανάλι που είχε στηρίξει την ελληνική μυθοπλασία.

Πολλές ωραίες σειρές, οι οποίες πλέον έχουν γίνει κλασικές, προβάλλονταν από το Mega. Δεν είναι τραγικό να εξαφανιστεί από την τηλεοπτική πραγματικότητα ένα τέτοιο κανάλι; Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, μέχρι και την τελευταία μέρα δεν πίστευα ότι θα κλείσει το Mega. Όταν τελικά έκλεισε, αισθάνθηκα ότι έχασα κάτι πολύ αγαπημένο. Και πρέπει να σου πω ότι στο τηλεκοντρόλ μου υπάρχει ακόμα», δήλωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved