Φάνης Μουρατίδης: «Οικογένεια δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι με τα παιδιά» (Photos)
Showbiz

Φάνης Μουρατίδης: «Οικογένεια δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι με τα παιδιά» (Photos)

Τη φετινή σεζόν τον απολαύσαμε στη σειρά του Ant1 «Πέτα τη φριτέζα».

Ο Φάνης Μουρατίδης εκτός από ταλαντούχος και επιτυχημένος ηθοποιός, είναι ένας υπέροχος μπαμπάς αλλά και σύζυγος.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Down Town αποκάλυψε όλα όσα τον έλκουν στην επί χρόνια σύζυγό του, Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.


«Δεν είμαστε μόνο «ένα ζευγάρι» – είμαστε «οικογένεια». Είναι διαφορετικό πράγμα. Φτιάχνοντας την οικογένειά σου, ανακαλύπτεις το εύρος των δυνατοτήτων του άλλου. Δηλαδή, αν εγώ είμαι καλός κολυμβητής, θα το καταλάβεις όταν με δεις να κολυμπάω. Μέσα σε μια τέτοια συνθήκη, η Άννα-Μαρία μπόρεσε να σταθεί και να είναι ο στυλοβάτης της οικογένειάς μας.

Είναι πιο οργανωτική και προγραμματισμένη από εμένα – εγώ είμαι πιο χύμα. Με πολύ ισχυρή μνήμη, πολλή αγάπη και αφοσίωση στα πράγματα, είναι ένας άνθρωπος που δεν αισθάνεται το αίσθημα της θυσίας και της υπέρβασης, γιατί έτσι είναι ως άνθρωπος. Συνεχίζω να την ανακαλύπτω ακόμη με τα χρόνια. Αισθάνομαι σαν ένας θεατής που τη βλέπω πώς εξελίσσεται και στέκεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Με τα υπέρ και τα κατά.

Με τα λάθη μας, τις υπερβολές μας, με τα όλα μας. Οικογένεια δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι με τα παιδιά. Συνηθίζω να λέω πως σε μια οικογένεια δύο άνθρωποι συναντιόνται, αλλά δύο χωριά μαζεύονται», λέει ο ίδιος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved