Φουρέιρα-Μποτία: Η απόφαση για τον γάμο τους και το ερωτικό τους καλοκαίρι (photos)
Showbiz

Φουρέιρα-Μποτία: Η απόφαση για τον γάμο τους και το ερωτικό τους καλοκαίρι (photos)

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι μαζί και περνούν όμορφα, με όλους να αναρωτιούνται πότε θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Αν και θα περίμενε λοιπόν, κανείς ότι η Ελέ­νη Φουρέιρα και ο σύντροφος της Αλμπέρτο Μποτία, δεν θα έβλεπαν την ώρα για το επόμενο, μεγάλο βή­μα στη σχέση τους οι δυο τους διαψεύδουν τις προσ­δοκίες.

Πηγές από τον κύκλο του ζευγαριού εξη­γούν ότι ούτε η δημοφιλής τραγουδίστρια ούτε ο ποδοσφαιριστής βιάζονται να προχωρή­σουν σε γάμο, αφού θέλουν και οι δύο σε αυτή τη φάση να αφοσιωθούν στην καριέρα τους.

Η Ελένη έχει κατακτήσει την κορυφή της ελληνικής μουσικής σκη­νής και έχει ήδη ξεκινήσει μια πολλά υποσχό­μενη καλλιτεχνική πορεία στην Ευρώπη. Ανάλογη είναι και η πορεία του 30χρονου Αλμπέρτο, ο οποίος από το 2018 αγωνίζεται στην ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας όπου και αναμένεται να είναι η έδρα του για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη.

Το ζευγάρι ανυπομονού­σε να συναντηθεί ενόψει των καλοκαι­ρινών διακοπών, όταν και οι δύο θα έχουν την ευ­καιρία να ξεκουραστούν και να μοιραστούν τρυφερές στιγμές χωρίς άγχος και υποχρεώσεις.

Ο Μποτία μένει αυτές τις η μέρες στο σπίτι της συντρόφου του και περιμένει να ολοκληρωθούν οι συναυλίες της για να ξεκινήσουν μα­ζί τις διακοπές τους. Τον Ιούνιο η Ελένη πραγματοποίησε εμφανίσεις στα Γιάννε­να, στο Ioannina Lake Festival, και στην Κομοτηνή, στο Fanari festival, ενώ μετά το πέρας των υποχρεώσεων της θα μπορέσει να αφιε­ρώσει πολύτιμο χρόνο στον αγαπημένο της.

Επι­κοινωνούν καθημερινά και συναντιού­νται με κάθε ευκαιρία, είτε στην Ελλάδα εί­τε στην Ισπανία, τη γενέτειρα του ποδοσφαι­ριστή. Τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατά, αλλά με την καριέρα τους να βρίσκεται στο απόγειο της εί­ναι πολύ σημαντικό και για τους δύο να εστι­άσουν στο επάγγελμα που διάλεξαν και αγα­πούν.

Παρόλο λοιπόν που πριν από μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Μποτία έκανε πρόταση γάμου στη σύντρο­φο του, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved