Κλέλια Ρένεση: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της και οι πρώτες διακοπές στη Ζάκυνθο (photos)
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της και οι πρώτες διακοπές στη Ζάκυνθο (photos)

H Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής της, αφού η κόρη της έχει έρθει στη ζωή της σαν ένα πολύ όμορφο δώρο.

Μπορεί μόλις πριν από λίγες εβδομάδες να έφερε στον κό­σμο την κόρη της, η οποία θα πάρει το όνομα Κοραλία, όμως η ηθοποιός συνεχίζει να κάνει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά, όπως έκα­νε μέχρι λίγο πριν γεννήσει.

Έτσι, η Κλέλια πριν από λίγες ημέρες πήγε για μπάνιο σε αγαπη­μένη της παραλία στην Αττική μαζί με την κα­λή της φίλη Μαρία Κωνσταντάκη. Πρόκειται για την ίδια παραλία που με τον σύντροφο της ζωής της και πατέρα του παιδιού της, Μανού Τσάο, είχαν κάνει τα γυρίσματα του νideο clip του τραγουδιού «ΤΙ.ΡΟ.ΤΑ».

Κλέλια Ρένεση-Μανού Τσάο
Κλέλια Ρένεση-Μανού Τσάο

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή κι ειδικά αυτό που διανύουμε, αφού ανυπομονεί να περάσει τις πρώτες διακοπές της με τη μικρή της πριγκίπισσα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ζάκυνθο.

Εκεί θα τις περιμένει με με­γάλη χαρά ο πατέρας της ηθοποιού, Ανδρέας Ρένεσης. Ο Μανού Τσάο, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδεία, αλ­λά και σε στάδιο παραγωγής του νέου του δίσκου, μόλις αποδεσμευτεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του θα βρεθεί κοντά τους.

Η άφιξη της κόρης της στις 18 Μαΐου ήταν το σπουδαιότε­ρο γεγονός στη ζωή της 37χρονης ηθοποιού, που τα τελευταία τέσ­σερα χρόνια ζει έναν ανεπανάληπτο έρωτα με τον 57χρονο διεθνούς φήμης Γαλλοϊσπανό ερ­μηνευτή.

Η Κοραλία ήρθε να επισφραγίσει με τον ομορφότερο τρόπο αυτή την αγάπη, ενώ οι γονείς της έχουν επιλέξει να κρατούν... από­σταση ασφαλείας από τη δημοσιότητα. Μό­νο όταν κράτησε τη μικρή στην αγκαλιά της, η Κλέλια Ρένεση θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία της γράφοντας στη σελίδα της στο instagram:

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκα­λιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κορα­λία κι από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω από το σώμα μου και με κοιτάει λαίμαργα, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και τα χαμόγελα. Όλους τους φίλους που στάθη­καν πλάι μου, τους συγγενείς, τη γιατρό μου και τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι. Είμαστε και οι δύο πολύ τυ­χερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νε­ρά της Ζακύνθου, της Γαύδου και τις βουνοκορφές της Κρήτης και έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία: Υπάρχουν νεράι­δες... Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να είστε πά­ντα καλά με ανοιχτά πανιά».

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved