Πάνος Ζάρλας: Η φωτογραφία της μητέρας του, τα τριαντάφυλλα και το μήνυμα που συγκλονίζει (Photos)
Showbiz

Πάνος Ζάρλας: Η φωτογραφία της μητέρας του, τα τριαντάφυλλα και το μήνυμα που συγκλονίζει (Photos)

Πάνος Ζάρλας: Η νέα φωτογραφία της μητέρας του, Στέλλας Νικολάου και η ιστορία πίσω αυτή... συγκλονίζουν!

Ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία που πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου.


Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.


Μια παιδική του φίλη «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με δυο τριαντάφυλλα πεσμένα στο δρόμο. Όπως η ίδια περιέγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτό συνέβη την ώρα που πήγαινε στο μνημόσυνο του άτυχου νέου.


«Πώς γίνεται ακόμα και από εκεί πάνω να σου αρέσει να με πειράζεις ;; Νόμιζες θα έρθω με άδεια χέρια σήμερα να σε δω μετά από έναν μήνα.. και εγώ αυτό σκεφτόμουν,μέχρι που σταμάτησα έκανα αναστροφή γιατί νόμιζα ότι δεν είδα καλά τι ήταν στο δρόμο... Που γυρνουσες πάλι χτες το βράδυ και τα πέταξες να τα βρω πρωί πρωί... Γέλας ε;; Γέλα, πάντα σου έλεγα πόσο σου πάει.. Λείπεις Πανούλη... ❤️🙏🏽 σε ευχαριστώ για σήμερα...είσαι εδώ🌹», έγραψε η ίδια.

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, πόσταρε τη φωτογραφία στο facebook της κι έγραψε ένα μήνυμα που πραγματικά συγκλονίζει!


«Ένα από τα πολλά που συμβαίνουν και μας δείχνεις ότι είσαι κοντά μας. Η παιδική σου φίλη ερχομένη στο μνημόσυνο ,έψαχνε ανθοπωλείο να σου φέρει λουλούδια. Λίγο πριν έρθει, βρήκε στο δρόμο δυο τριαντάφυλλα...!!!Στη μέση του πουθενά!!πάντα ήσουν πειραχτήρι!!
(Κάποιος θέλοντας να κάνει εντύπωση, έγραψε για το συγκεκριμένο σκηνικό ότι του φανεί του Λολοστεφανη βγάζοντας από το μυαλό του σενάρια.. Χωρίς να νοιάζεται αν θίγει πρόσωπα .).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved