Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της! (Photos)
Showbiz

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της! (Photos)

Την Θωμαΐδα Ανδρούτσου την γνωρίσαμε μέσα από τις μεγάλες παραγωγές του Mega.

Δεν υπήρξε σεζόν που να μην την δούμε στην μικρή οθόνη μέσα από ρόλους που είχαν κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου με το πέρασμα του χρόνου, όπως κι εσείς θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω, έχει αλλάξει θεαματικά.

Την γνωρίσαμε πιο «τσουπωτή» ενώ οι αλλαγές στα μαλλιά της διαδέχονταν κατά καιρούς, η μια την άλλη. Τελικά έχει καταλήξει στο ξανθό, οπού ομολογούμενος της πάει πολύ.

Τα περιττά κιλά έχουν φύγει κι εκείνη νιώθει καλύτερα από ποτέ με το σώμα της.

Η ηθοποιός μάλιστα έχει μιλήσει δημόσια για το λόγο που μπήκε στη διαδικασία να χάσει κιλά.

«Έχασα σιγά-σιγά κάποια κιλά. Μάκρυναν και τα µαλλιά µου… Παλιότερα είχα λίγο παραπάνω άγχος µε τα κιλά. Ήµουν γεµατούλα, το πάλευα, έκανα δίαιτες, µετά δεν τα κατάφερνα και µια µαγική στιγµή ανακάλυψα ότι όλο αυτό το άγχος δεν έχει να κάνει µε τα κιλά, έχει να κάνει µε εµένα.

Με ανασφάλειες και αγωνίες, που σιγά σιγά προσπάθησα να βάλω σε τάξη. Μπήκε η γυµναστική στη ζωή µου, λίγη γιόγκα, λίγο κολυµβητήριο, το επίσηµό µου όχηµα είναι ένα ποδήλατο. Κινούµαι περισσότερο και κάνω πράγµατα που µε ευχαριστούν πάρα πολύ.

Μετά άρχισα να ηρεµώ περισσότερο, να µε αγαπώ πιο πολύ, να µη µε τιµωρώ. Βρήκα περισσότερη γαλήνη µέσα µου», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Δείτε τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved