Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Με πληγώνει, με θυμώνει η αδικία, όπου κι αν τη βλέπω»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Με πληγώνει, με θυμώνει η αδικία, όπου κι αν τη βλέπω»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά της για την αδικία και να είναι ειλικρινής.

Η αγαπημένη ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ακόμη για το νέο αίμα το οποίο αγκαλιάζει και στηρίζει, ενώ τόνισε πως είναι υπέρ του δικαίου και την πληγώνει η αδικία.

Οσοι συνάδελφοι σου μου έχουν μιλήσει λένε πόσο γενναιόδωρη είσαι σκηνικά και πόσο στηρίζεις το καινούργιο αίμα.

«Μα αυτό δεν είναι το φυσικό; Να είσαι γενναιόδωρος όπως γενναιόδωροι υπήρξαν και οι συνάδελφοί σου με εσένα. Οσο για το νέο αίμα, αλίμονο αν δεν το αγκαλιάσεις και δεν το στηρίζεις με τρυφερότητα κι αγάπη».

Μου έλεγε η Λένα Παπαληγούρα πως είσαι υπόδειγμα για εκείνη - και δεν είναι η μόνη...

«Είναι πολύ ταλαντούχα η Λένα και την ευχαριστώ που λέει όμορφα πράγματα για εμένα. Είμαι πιστή στον δρόμο που χάραξα από το ξεκίνημα μου. Είμαι προσηλωμένη στην ουσία της δουλειάς μου. Αν αυτό... δίνει το καλό παράδειγμα, είναι κάτι όμορφο! Το επαναλαμβάνω συχνά όταν με ρωτούν, πως τίποτε άλλο δεν έχει σημασία στη δουλειά μας παρά η εμμονή στην ουσία. Μπορείς εύκολα να χάσεις τον δρόμο με τα γύρω-γύρω.

Μόνο η ουσία μετράει και σε προχωράει αληθινά μπροστά. Πολλοί χάνουν χρόνο με ανταγωνισμούς κ.λπ. Είναι τεράστιο λάθος να μην είσαι μαζί με τον άλλο και να τον βάζεις απέναντι σου. Μόνο μαζί πηγαίνεις μπροστά. Με τη συλλογικότητα, που έλεγα και πιο πριν...».

Είσαι ιδανική, λοιπόν, για να εκφράσεις τον Δίκαιο Λόγο που παίζεις στην παράσταση.

«Είμαι υπέρ του δικαίου γενικότερα και με πληγώνει, με θυμώνει η αδικία, όπου κι αν τη βλέπω. Δικαιοσύνη και πίστη: δύο μεγάλα αγαθά. Ο Δίκαιος Λόγος προσπαθεί να πείσει τον Φειδιππίδη, διδάσκοντας τον πως πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο του καλού, την ηθική, την αξιοπρέπεια, σε αντίθεση με τον Αδικο Λόγο, που του προτείνει το ψέμα, την ανηθικότητα, την ανέλιξη με κάθε τρόπο», λέει στη Real life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved