Ρίτα Αντωνοπούλου: «Καταφέρνω να ζω αξιοπρεπώς»
Showbiz

Ρίτα Αντωνοπούλου: «Καταφέρνω να ζω αξιοπρεπώς»

Η Ρίτα Αντωνοπούλου εξομολογήθηκε πώς κατορθώνει να βιοπορίζεται κάνοντας ειλικρινείς αποκαλύψεις.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τον λόγο που έκλαψε το 2007 όταν είδε το εξώφυλλο του δίσκου της με τον Θάνο Μικρούτσικο, τι μουσική ακούει σπίτι της, και αν έχει λύσει το βιοποριστικό της πρόβλημα από αυτή τη δουλειά…

Η αλήθεια είναι πως λόγω του ρεπερτορίου και των πολιτικών τραγουδιών, όποιος δεν ξέρει πώς είσαι εμφανισιακά νομίζει ότι έχει να κάνει με…

...Κυρία 60 ετών με ταγέρ; Θέλω να σου πω πως το 2007 όταν είδα το εξώφυλλο του δίσκου μας με τον Θάνο Μικρούτσικο με έπιασαν τα κλάματα, γιατί έδειχνα τόσο μεγάλη και σοβαρή που η μαμά μου με παρηγορούσε «Μη στενοχωριέσαι, αγάπη μου, θα πας 45 χρόνων και θα λένε πως δεν άλλαξες καθόλου».

Και στην τηλεόραση όποτε εμφανίζομαι οι φίλοι μου μού λένε «Ρίτα, άσ' το μην ξαναπάς, σε μεγαλώνει ο φακός». Ύστερα είναι και το ρεπερτόριο. Κουβαλάει από μόνο του μια σοβαρότητα που χρειάζεται να την έχεις για να το υποστηρίξεις. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει λοτι στην καθημερινότητα μου δεν είμαι ένας χαλαρός άνθρωπος, που πάει από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι τα νυχτερινά clubs να χορεύει τραγούδια των 80s και να τραγουδάει Ρακιντζή!

Στο σπίτι τι μουσική ακούς;

«Μόνο ξένο ρεπερτόριο, γιατί αυτό προτιμά η κόρη μου. Είναι 8 χρόνων σήμερα. Επίσης, δεν σου κρύβω ότι με έχουν κουράσει οι «Playlist» των ελληνικών ραδιοφώνων».

Τι σε έχει κουράσει;

«Παίζουν τα ίδια τραγούδια και πέντε ανθρώπους συνολικά. Από ένα σημείο και μετά, αυτό κουράζει. Θέλεις να ακούσεις κάτι διαφορετικό…».

Στα live σου κλαίει περισσότερο το κοινό ή εσύ;

«Ο Κόσμος… Αλλά δεν είναι κλάμα στεναχώριας, είναι κάτι λυτρωτικό. Είναι τρομερή η σύνδεση. Πολλές φορές κατεβαίνω κάτω για να πούμε παρέα ένα τραγούδι από το μικρόφωνο. Και το κλάμα τρέχει. Γιατί είναι η ανθρώπινη επαφή, τα μάτια που θα κοιτάξω και θα με κοιτάξουν, ο τρόπος που εκείνη την ώρα θα επικοινωνήσουμε…

Είσαι περήφανη για ό,τι έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής;

«Είμαι περήφανη γιατί δεν έκανα εκπτώσεις. Όταν αγαπάς κάτι, δεν μπορείς να το φτύσεις ή να το προδώσεις. Αν έκανα οτιδήποτε που δεν εξέφραζε την ψυχή μου, θα πρόδιδα εμένα. Έτσι το αισθάνομαι. Νιώθω ότι κέρδισα τον κόσμο, αλλά πρωτίστως, κέρδισα εμένα. Έμεινα πιστή σε αυτό που νιώθω μέσα μου. Σε αυτό που ακόμη με καίει».

Και φαντάζομαι ότι δεν έχεις λύσει το βιοποριστικό σου πρόβλημα από αυτή τη δουλειά…

«Όχι, αλλά καταφέρνω να ζω αξιοπρεπώς και αποκλειστικά από αυτή. Δηλαδή, και κάποια μαθήματα που κάνω στο ωδείο έχουν πάλι σχέση με το τραγούδι. Από αυτό ζούμε εγώ και το παιδί μου. Και ξέρω ότι δεν θα γίνω πλούσια από αυτή τη δουλειά -εδώ κυνηγούν να μας πάρουν κι αυτά τα λίγα που έχουμε- αλλά το κάνω με την ψυχή μου. Και στο τέλος της μέρας αυτό έχει σημασία!», λέει στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved