Master Chef: Ο Σταμάτης Κωβαίος αδειάζει τους πρώην συμπαίκτες του (photos)
Showbiz

Master Chef: Ο Σταμάτης Κωβαίος αδειάζει τους πρώην συμπαίκτες του (photos)

O Σταμάτης Κωβαίος ήταν ένας από τους παίκτες του «Master Chef», που για πολλούς είχε όλα τα φόντα να φτάσει στον τελικό.

Ο ίδιος, βέβαια, είχε διαφορετικά σχέδια!

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την εμπειρία του, τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς.

Περνάτε λοιπόν τις δοκιμασίες και μπαίνετε στο διαγωνισμό. Πώς ήταν όλη αυτή η εμπειρία;

«Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία. Εγώ, ως έμπειρος μάγειρας, πήρα πολλά καινούργια πράγματα. Ανοίγει το μυαλό σου με τις τεχνικές που βλέπεις, δεν είναι μόνο το παιχνίδι. Είναι οι σεφ που έρχονται και κάνουν τα masterclass, οι σεφ που έχεις, που σου δείχνουν κάποια πράγματα. Σε πιέζουν να είσαι καθαρός, να έχεις τάξη, να βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό».

-Γιατί αποχωρήσατε;

«Το κίνητρο μου ήταν να μπω και να κερδίσω. Ο ένας λόγος ήταν για να χρησιμοποιήσω τα χρήματα γι’ αυτό το πρόβλημα υγείας που έχω στην καρδιά. Πιστεύω ότι είχα την προοπτική να το πάρω, το μόνο κόλλημα που υπήρχε -νομίζω- ήταν η ηλικία. Εγώ, 35 χρόνων, με ανταγωνιστές παιδιά πολύ νεότερα. Ας πούμε ο Πάνος είναι 22 χρόνων, έχει να δώσει πιο πολλά. Μόνο αυτό είναι το θέμα... Αποχώρησα στη 12η θέση οικειοθελώς. Έφυγα από μόνος μου είχα την οικογένεια μου έξω, τη γυναίκα και την κόρη μου, και δεν μπορούσα να καθίσω άλλο μέσα. Για εκείνες τα έκανα όλα, για εκείνες μπήκα στο παιχνίδι. Βέβαια, αυτός ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι είναι πολύ δύσκολος όταν έχεις οικογένεια, τα έξοδα έτρεχαν είχα πολλά στο μυαλό μου. Θα ήταν διαφορετικό αν ήμουν μόνος μου».

Δείτε τι είπε για τους πρώην συμπαίκτες του στην gallery που ακολουθεί:

Τι πρόβλημα υγείας έχετε;

«Το πρόβλημα με την υγεία μου προέκυψε πριν από περίπου τρία χρόνια. Είναι κολπική μαρμαρυγή. Είναι μια αρρυθμία στην καρδιά. Η καρδιά φτιάχνει άλλο ένα κέντρο, εκτός από αυτό που υπάρχει, και χτυπάει άρρυθμα. Χτυπάνε και τα δύο κέντρα μαζί και δεν χτυπάει σωστά και έχεις και πάρα πολλούς παλμούς. Αυτό έχει αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι πάρα πολύ καλά», αποκάλυψε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved