Δε φαντάζεστε τι θα έκανε η Σολωμού αν είχε λεφτά…
Showbiz

Δε φαντάζεστε τι θα έκανε η Σολωμού αν είχε λεφτά…

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι θα έκανε αν είχε το κατάλληλο χρηματικό budget και μας εξέπληξε.

Η γοητευτική ηθοποιός σε συνέντευξη της τόνισε ακόμη αν θα μπορούσε να ζήσει σε ένα απομονωμένο μέρος και τι έχει σκοπό να κάνει μετά τα 50 της.

Ζεις πλέον μόνη σου;

«Εντελώς! Τα τελευταία δέκα χρόνια μου έχει δημιουργηθεί τεράστια ανάγκη να μένω μόνη μου. Θέλω να εξαφανίζονται όλοι -ή να κοιμούνται όλοι- και να είναι αυτή η δική μου happy hour. Για να διαβάσω; Να κάνω γυμναστική; Να φτιάξω το σπίτι; Να βάλω πλυντήριο; Και όταν τελειώσουν οι δουλειές, να καθίσω και να κοιτάω το ταβάνι».

Η εικόνα του να είσαι σε ένα απομονωμένο μέρος, ξεκομμένη από όλους και από όλα, τι συναισθήματα σου δημιουργεί;

«Θα έχει θάλασσα εκεί; Αν, ναι, πάω! Θα πάρω και τον σκύλο μου μαζί! Αυτή η ηρεμία που σου δίνει ένα μπαλκόνι στη θάλασσα, αντί της βαβούρας της πόλης, είναι λυτρωτικό πράγμα. Το δρομολογώ ήδη στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή θα εξαφανιστώ από όλους και από όλα. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα, θα το είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Αυτό που ξαφνικά, μια μέρα, θα αναρωτηθείτε: «Μαλάκα, η Σολωμού πού χάθηκε; Είναι Ελλάδα;».

Budget υπάρχει για το πλάνο αυτό;

«Αν υπήρχε budget, πιστεύεις ότι θα ήμουν εδώ και θα κάναμε τώρα αυτή τη συνέντευξη; Δεν πειράζει όμως, έχω αποφασίσει ότι μετά τα 50 θα τα καταφέρω», λέει στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved