Ο Χαριτοδιπλωμένος μας συστήνει για πρώτη φορά τα παιδιά του (video+photos)
Showbiz

Ο Χαριτοδιπλωμένος μας συστήνει για πρώτη φορά τα παιδιά του (video+photos)

Μπορεί ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος να είναι "περασμένος" στο μυαλό μας ως ο αιώνιος έφηβος της ποπ μουσικής της χώρας μας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα παιδιά του δεν έχουν μεγαλώσει... Αρκετά θα λέγαμε μάλιστα... 

Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο από την Αμερικανίδα -πρώτη- σύζυγό του με την οποία όμως δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους.

Έχουν όμως για πάντα αυτά τα δύο παιδιά να τους δένουν και όπως λένε όσοι ξέρουν καλά τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, είναι από εκείνους τους μπαμπάδες που έχουν λατρεία στα παιδιά τους.

Με τον γιο του τα βρίσκει σε όλα και περνάει μαζί του αρκετές ώρες παίζοντας playstation ενώ με την κόρη του η σχέση τους είναι πιο τρυφερή και αγαπησιάρικη.

«Καμιά φορά που βγαίνω με την κόρη μου μου λένε φίλοι: "Ρε το γκομενάκι που το κονόμησες;" και τους λέω παιδιά η κόρη μου είναι, ηρεμήστε» έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο αγαπημένος καλλιτέχνης ο οποίος έχει αφήσει εποχή με τις ερμηνείες και τα τραγούδια του.

Ο ίδιος ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Δείτε στην παρακάτω gallery...

Παλιότερα, ο καλλιτέχνης είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και είχε μιλήσει για την κόρη και τον γιο του. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved