Θέμης Αδαμαντίδης: Η πολυτάραχη ζωή του- Τα σκάνδαλα, οι έρωτες και τα πάθη (photos)
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης: Η πολυτάραχη ζωή του- Τα σκάνδαλα, οι έρωτες και τα πάθη (photos)

Ο Θέμης Αδαμαντίδης θεωρείται ο τελευταίος των λαϊκών τραγουδιστών.

Άνθρωπος και καλλιτέχνης παλιάς κοπής που έχει χαράξει τη δική του πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο και έχει στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες, όπου οι περισσότερες είναι διαχρονικές.

Τον έχουν αποκαλέσει τον συνεχιστή του Στέλιου Καζαντζίδη, καθώς η φωνή του έχει μια ιδιαίτερη και χαρακτηριστική χροιά.

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει απασχολήσει με αρνητικό τρόπο τα media. Ήταν πέρυσι τον χειμώνα, λίγο πριν τις γιορτές, όταν εκείνος αποφάσισε ν’ αποχωρήσει από το σχήμα νυχτερινού κέντρου στα Βόρεια Προάστια. Τότε, αρκετοί σχολίασαν αρνητικά την κίνηση του τραγουδιστή και τον χαρακτήρισαν αντιεπαγγελματία, αφού εν όψει Χριστουγέννων άφηνε χωρίς δουλειά το προσωπικό του μαγαζιού για να πάει σε ένα άλλο.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο του τραγουδιού πριν σαράντα χρόνια και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο και φανατικό κοινό που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγούδησε για πρώτη φορά στο καράβι καθώς επέστρεφαν στην Ελλάδα από τη Νότια Αφρική. Ένα ταξίδι είκοσι δυο ημερών. Ένα βράδυ διοργάνωσαν ελληνική βραδιά και του ζήτησαν να τραγουδήσει, αλλά εκείνος επέλεξε να πάει σε ένα δωμάτιο και να τραγουδήσει, αφού ήταν ντροπαλός και δεν ήθελε να νιώθει ότι τον κοιτάνε. Αυτό, τον ακολούθησε σε όλη του τη ζωή, κάτω και πάνω από τη σκηνή, καθώς είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δίνει σπάνια συνεντεύξεις και δεν έχει εκμεταλλευτεί ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά δημοσιεύματα.

«Το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμά του, αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ο ίδιος αναδείχθηκε μέσα από το talent show της εποχής εκείνης «Να η ευκαιρία» και όπως είχε πει δεν ξέρει πως θα ήταν η πορεία του αν δεν είχε πάει, αλλά σίγουρα κάπως αλλιώς θα είχε βρει τον δρόμο του. Μάλιστα, συμμετοχή είχε δηλώσει η γιαγιά του και όχι ο ίδιος, αφού πίστευε πολύ σε εκείνον και το ταλέντο του. Μέσα από την εκπομπή κατάφερε ν’ αναδειχθεί και σύντομα το όνομά του μπήκε σε μαρκίζες μεγάλων νυχτερινών κέντρων. Όλα αυτά τα χρόνια, κάνει αυτό που τον προστάζει η καρδιά του και παραμένει πιστός στην μεγάλη του αγάπη που είναι το λαϊκό τραγούδι.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παντρεύτηκε το 1986 και δεν έχει πάρει ποτέ διαζύγιο, ενώ σε συνέντευξή του είχε πει ότι είναι σε διάσταση από το 1998. Οι δυο τους απέκτησαν τέσσερα αγόρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved