Ο κακός χαμός στο κάστινγκ της «Παριζιάνας» (photos)
Showbiz

Ο κακός χαμός στο κάστινγκ της «Παριζιάνας» (photos)

Η «Παριζιάνα» του Γιάννη Δαλιανίδη με πρωταγωνίστρια την Ρένα Βλαχοπούλου, αναμένεται να μεταφερθεί στο θεατρικό σανίδι τον ερχόμενο χειμώνα.

Ο παραγωγός της παράστασης είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αντώνης Λουδάρος.

Από την ημέρα που αποφασίστηκε η μεταφορά της θρυλικής «Παριζιάνας» στο σανίδι του Broadway, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο καστ και φυσικά στα πηγαδάκια ακούγονται «γαλλικά» από ηθοποιούς που ενώ είχαν μιλήσει τελικά έμειναν απ’ έξω και όπως αναφέρει ο Αλκίνοος Μπουνιάς κάποιοι συζητάνε με τους δικηγόρους τους προκειμένου να διεκδικήσουν μέχρι και αποζημιώσεις.

Όπως όλα δείχνουν τον βασικό ρόλο θ’ αναλάβει η Μπέσυ Μάλφα, παρά το γεγονός ότι είχαν ακουστεί πολλά ονόματα και είχαν γίνει αρκετές προτάσεις. Μάλιστα, για την παράσταση, είχε ακουστεί τόσο το όνομα της Ματθίλδης Μαγγίρα όσο και της Μπέτυς αλλά από την ημέρα που ανέλαβε ο Αντώνης Λουδάρος την σκηνοθεσία, και τα δυο ονόματα σταμάτησαν ν’ ακούγονται.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της espresso, ο Δημήτρης Μουζακίτης που είχε ξεκινήσει διαδικασίες για το κάστινγκ κατέληξε να βρει τον μπελά του από διάφορους συντελεστές.

«Πλέον δεν έχω καμία σχέση με το κάστινγκ της Παριζιάνας. Για τα ονόματα που ακούγονται επικοινωνήστε με τον Αντώνη Λουδάρο και τον παραγωγό Μαυρίκιο Μαυρικίου» δήλωσε στην εφημερίδα.

Ωστόσο, το κάστινγκ της σειράς αποκαλύφθηκε μέσα από μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved