Δήμητρα Βαμβακούση: Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε ποια άτομα δεν θέλει να ξαναδεί (pics)
Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση: Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε ποια άτομα δεν θέλει να ξαναδεί (pics)

Η Δήμητρα Βαμβακούση κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor

Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του νικητή δεν έκρυψε την πικρία της, αφού ήθελε εκείνη να κερδίσει το έπαθλο, καθώς αυτός ήταν και ο στόχος της για τον οποίο πάλεψε πολύ.

Η Δήμητρα Βαμβακούση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού επιβίωσης είχε έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες της.

Μάλιστα, κάποιους από αυτούς δεν θέλει να τους ξαναδεί.

Τι σας έλειψε πιο πολύ τους έξι αυτούς μήνες που βρισκόσασταν στο «Survivor»;

«Μου έλειψε η οικογένεια μου! Ένιωσα ότι λείπω δέκα χρόνια, ειδικά όταν είδα την ξαδέλφη μου και τη γειτόνισσα μου εγκυμονούσες»

Υπήρξε κάτι που ζητήσατε να φάτε;

«Μου είχε έτοιμα η θεία μου σοκολατάκια μαζί με χυμό. Μου έλειπε πάρα πολύ η σοκολάτα και το σούσι. Αυτά θέλω πολύ να φάω»

Όταν ανεβήκατε στη σκηνή για τον τελικό πώς αισθανθήκατε;

«Δεν το πίστευα ότι έφθασα σε αυτό το σημείο. Και γι' αυτό είμαι χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου. Επειδή έδωσα το 100% και το πάλεψα. Ήθελα να το κερδίσω πάρα πολύ. Ήταν η πιο έντονη εμπειρία που έχω ζήσει. Χάρηκα όμως για την Κατερίνα γιατί είναι φίλη μου»

Τη θεωρείτε φίλη σας;

«Ναι, τη θεωρώ φίλη, γιατί οι φιλίες δοκιμάζονται στα δύσκολα και στο «Survivor» περάσαμε δύσκολα και δοκιμάστηκε και η φιλία μας. Και πιστεύω ότι το αξίζει, είχε παλέψει και πέρυσι πολύ και ήθελε κυρίως τον τίτλο»

Με άλλους παίκτες ήρθατε κοντά;

«Με την Αφροδίτη, την Κατερίνα και τον Σπύρο και από τους Τούρκους κυρίως τον Ατακάν, τον Γιουσούφ και τον Εμρέ»

Γενικά η σχέση σας με τους Τούρκους συμπαίκτες σας πώς ήταν;

«Στην αρχή δεν ήταν πολύ καλή. Υπήρχε ανταγωνισμός, υπήρξαν πολλά εθνικιστικά υπονοούμενα και σχόλια. Όταν έγιναν όμως οι δύο νέες ομάδες μάθαμε πολλά για την κουλτούρα των Τούρκων»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved