Η Φαίη Σκορδά στο gossip-tv: Τα όνειρά της, οι γιοι της και η άποψή της για τον ανταγωνισμό (video)
Showbiz

Η Φαίη Σκορδά στο gossip-tv: Τα όνειρά της, οι γιοι της και η άποψή της για τον ανταγωνισμό (video)

Μια επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά ολοκληρώθηκε για τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» και εκείνη μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της με πολύ χαρά.

H φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς η απόδοση της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης ήταν πολύ καλή, γεγονός που υποδηλώνει ότι το τηλεοπτικό κοινό την έχει εντάξει στις αγαπημένες του συνήθειες.

Το «Πρωινό» λοιπόν έριξε αυλαία στις 28/6/2019 κι εμείς συναντήσαμε την παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία μας παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η Φαίη μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της και μας μίλησε γλυκά για την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει, αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που θα θυμάται από την φετινή χρονιά!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Φαίη εξομολογήθηκε ότι νιώθει τυχερή και τόνισε τους λόγους για τους οποίους αισθάνεται κάτι τέτοιο. Με ειλικρίνεια δεν δίστασε να μας αποκαλύψει τι είναι αυτό που αγαπά και για το οποίο έχει παλέψει και συνεχίζει να παλεύει, περνώντας έτσι ένα όμορφο μήνυμα!

Η Φαίη όμως δεν είναι μόνο παρουσιάστρια. Η Φαίη είναι και μανούλα δυο αγοριών, του Δημήτρη και του Γιάννη Λίαγκα. Σαν μανούλα λοιπόν μας μίλησε για τις δραστηριότητες που κάνει με τους γιους της και μας περιέγραψε κάτι που κάποιοι ίσως να μην περίμεναν ότι θα έκανε!

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε όμως εκείνη σαν επαγγελματίας δεν επαναπαύεται και φροντίζει πάντοτε να φρεσκάρει την εκπομπή που παρουσιάζει, κάτι που θα κάνει και τη νέα σεζόν.

Πώς όμως η Φαίη αντιλαμβάνεται τον ανταγωνισμό και ποιος ο τρόπος σκέψης της για τα τηλεοπτικά προγράμματα που βρίσκονται «απέναντι» από την εκπομπή της;

Στο ακόλουθο βίντεο η Φαίη Σκορδά σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο gossip-tv.gr…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved