"Σουίτα στο Πλάζα": Τι λένε οι πρωταγωνιστές;
Showbiz

"Σουίτα στο Πλάζα": Τι λένε οι πρωταγωνιστές;

Μία πολύ καλή παράσταση θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον φετινό χειμώνα με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου , την Τζίνα Αλοιμόνου και άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Το «Σουίτα στο Πλάζα» όπως λέγεται το έργο , το σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν για την συμμετοχή τους σε αυτή την παράσταση.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ο ηθοποιός θέλει πάντα να παίζει σε ένα θέατρο γεμάτο. Φέτος στην Ελλάδα και στα θέατρα ειδικότερα, βρισκόμαστε ουσιαστικά σε «εμπόλεμη κατάσταση» σε καιρό ειρήνης. Το θεωρώ ευλογία και μεγάλη τύχη το ότι φέτος θα είμαι στην ίδια παράσταση με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και θα μας σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας».

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Αυτό που με κινητοποίησε να παίξω σε αυτή την παράσταση ήταν το γεγονός ότι θα έπαιζα με την Μίρκα. Ξέρουμε την παράσταση, γνωρίζουμε ποια είναι η δυναμική της και όλο αυτό θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.Τηλεόραση έχω να κάνω πολλά χρόνια, στο θέατρο παίζω μόνο όταν έχω κίνητρο, επομένως η συγκυρία για την συγκεκριμένη παράσταση ήταν ιδανική».
Τζίνα Αλιμόνου:«Στην παράσταση υποδύομαι την Τζέιν Μάρλοου.Είναι μία κοπέλα πρώην ,μοντέλο,που πήγε στη Νέα Υόρκη να σπουδάσει δημοσιογραφία,δεν της προέκυψε και ασχολήθηκε τελικά με το μόντελινγκ.Η κοπέλα αυτή διατηρεί σχέση με τον Σαμ (Αντώνη Καφετζόπουλο), θέλει να τον παντρευτεί και έρχεται στη σουίτα του για να τον διεκδικήσει από την γυναίκα του».

πηγή:DOWNTOWN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved