Σίσσυ Χρηστίδου: Έφυγαν άρον-άρον από τη Χαλκιδική λόγω της φονικής κακοκαιρίας-Τι αποκαλύπτει (vid)
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Έφυγαν άρον-άρον από τη Χαλκιδική λόγω της φονικής κακοκαιρίας-Τι αποκαλύπτει (vid)

Από πρώτο χέρι έζησε η Σίσσυ Χρηστίδου τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική και μάλιστα η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να φύγει άρον-άρον από εκεί, όπου και παραθέριζε με τα παιδιά και τους γονείς της. 

Η Σίσσυ ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο youtube, όπου αναφέρθηκε στην καταστροφική μανία της καταιγίδας που πέρασε από τη Χαλκιδική.

Μπορεί η εξοχική κατοικία της οικογένειάς της να βρισκόταν αρκετά μακριά από το σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι, όμως έζησε τον εφιάλτη. Δεν υπήρχε ρεύμα, είχε κοπεί κάθε επικοινωνία μέσω τηλεφώνων και κινητών και όπως είπε και η ίδια η Σίσσυ, το βράδυ μετά την κακοκαιρία ήταν πολύ δύσκολο.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε επίσης πως δεν είχε καταλάβει το μέγεθος της τραγωδίας το οποίο συνειδητοποίησε όταν κατέβηκε στο κέντρο του οικισμού προκειμένου να πάρει καφέδες και υλικά για πρωινό.

Όταν λοιπόν ενημερώθηκε, επέστρεψε στο εξοχικό και μαζί με τους γονείς της αποφάσισαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη καθώς εκτός από την έλλειψη ρεύματος δεν είχαν ούτε νερό. Δείτε το παρακάτω βίντεο με τη συγκλονιστική περιγραφή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved