Κατερίνα Δαλάκα: Απαντάει για πρώτη φορά στον Τόνι (photos)
Showbiz

Κατερίνα Δαλάκα: Απαντάει για πρώτη φορά στον Τόνι (photos)

Ο Τόνι είχε τοποθετηθεί δημόσια για την επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor 3

Ο πρώην παίκτης είχε πει ότι δεν ήταν σωστό για τους υπόλοιπους παίκτες να ξαναπάρει μέρος.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά το τέλος του παιχνιδού επιβίωσης, απάντησε στον πρώην συμπαίκτη της.

O Τόνι σχολίασε πως θεώρησε άδικο ότι μπήκες στο παιχνίδι.

«Όχι, δεν θεωρώ ότι ήταν άδικο, γιατί και στο τουρκικό μπαίνουν 2 και 3 φορές παίκτες. Αν κάποιος παίκτης είναι πολύ δυνατός, μπορεί να κερδίσει, γιατί και στο τουρκικό μπήκαν παλιοί παίκτες, αλλά δεν σχολιάστηκαν αρνητικά»

Ποια στιγμή θα θυμάσαι για πάντα από τον Άγιο Δομίνικο;

«Το βράδυ που ξαπλώναμε όλοι μαζί στην παραλία και κοιτάγαμε τα αστέρια. Αυτό το συναίσθημα ήταν μοναδικό. Λόγω του ότι δεν υπάρχει τεχνητό φως, φαίνεται μαγικός ο Γαλαξίας»

Τα σχέδιο σου για το μέλλον;

«Θα συνεχίσω με τον αθλητισμό. Η Ολυμπιάδα είναι ο στόχος μου. Μακάρι να τα καταφέρω. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω μέχρι να πετύχω αυτό που θέλω».

Αν προέκυπτε μια τηλεοπτική πρόταση;

«Αν δεν είχα τον πρωταθλητισμό, θα μπορούσα κι εγώ να ασχοληθώ με αυτόν το χώρο. Απλώς πιστεύω ότι δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ. Όταν κάνω κάθε μέρα 7 ώρες προπόνηση και η καθημερινότητα μου περιστρέφεται γύρω από αυτό, νομίζω ότι ούτε θα ήμουν καλή ούτε θα είχα το χρόνο να αφιερωθώ στην τηλεόραση. Τώρα δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σωστά»

Έζησες από κοντά τον Acun Ilicali

«Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο πραγματικά θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί έχει πετύχει όλα αυτά τα πράγματα από το μηδέν, μόνος του. Είναι αυτοδημιούργητος. Είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Τον ζούσαμε κάθε μέρα στα παιχνίδια και με όλα αυτά που γίνονταν. Στα παιχνίδια όταν υπήρχε θέμα έπαιρνε πάντα θέση και ακόμα και εις βάρος μας να ήταν βλέπαμε ότι είχε δίκιο. Δεν υπήρχε καμία διάκριση ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες και αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο, γιατί βλέπεις ότι γίνονται σωστά τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Ο Acun πάνω από όλα κοίταζε το καλό των παικτών»

Με τον Γιώργο Λιανό νομίζω είχατε πιο χαλαρή σχέση από τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Ναι. Τους αγαπώ πάρα πολύ και τους δύο. Τον Σάκη τον γνωρίζω αρκετά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη. Με τον Λιανό γνωριστήκαμε πέρσι. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα, διαθέτει πολύ χιούμορ και μας έκανε και γελούσαμε κάθε μέρα» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved