Ο Βαγγέλης Κακουριώτης στο gossip-tv: Η είδηση που θα κάνει τις fans του να «τρελαθούν» (exclusive)
Showbiz

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης στο gossip-tv: Η είδηση που θα κάνει τις fans του να «τρελαθούν» (exclusive)

Αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς pop artists της γενιάς του, με τις Vkators -όπως λέγονται οι θαυμάστριές του- να παραληρούν στις live εμφανίσεις του. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικός… Αλήθεια ετοιμάζεται να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision;

Η φύση ενός pop καλλιτέχνη εκτός από φωνητικές ικανότητες είθισται να απαιτεί και μια καλή εμφάνιση. Να έχει αυτό που λέμε «όλο το πακέτο». Ο Βαγγέλης λοιπόν έχει όσα χρειάζεται ένας pop star, κάτι που αντιλήφθηκε το κοινό από την εποχή που ήταν μέλος των Boys & Noise. Σκηνική παρουσία, φωνητικές ικανότητες και… κοιλιακούς! Ο ίδιος μας εξηγεί λοιπόν πόσο χρόνο αφιερώνει στις προπονήσεις του και αλήθεια θα ιδρώσεις μόνο που θα το διαβάσεις.

Kι αν απορείτε αν έχει πιάσει τoν εαυτό του να «καβαλάει το καλάμι» λόγω της επιτυχίας κι αν οι Boys & Noise πρόκειται να κάνουν καποιο reunion, ο Βαγγέλης Κακουριώτης λύνει κάθε απορία.

«Στενοχώρια Μου» το νέο σου τραγούδι, με την υπογραφή του hit maker Φοίβου και με ένα καλογυρισμένο music video. Πως προέκυψε η συνεργασία σας και πως αισθάνεσαι γι’ αυτή;

Με ενημέρωσε η εταιρεία μου, η Panik Records, ότι υπήρχε μια περίπτωση συνεργασίας με τον Φοίβο ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον να προχωρήσει σε μια συνεργασία μαζί μου από τότε που τελείωσα με τους Βoys and Νoise. Με χαροποίησε ιδιαίτερα αυτό γιατί πρόκειται για έναν αξιόλογο δημιουργό και παραγωγό με πάρα πολλές επιτυχίες! Η εμπειρία από αυτήν την συνεργασία είναι σημαντική για εμένα, ο Φοίβος ξέρει πολύ καλά τι θέλει και τι κάνει, είναι συγκεκριμένος και απαιτητικός και πιστεύω πως ανταποκρίθηκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα, που είναι και μια νέα πρόταση ενορχηστρωτικά και παραγωγικά.

Στα φετινά MAD VMA σε είδαμε on stage με τον εκπρόσωπο της Ελβετίας στη Eurovision, Luca Hanni. Ήταν πρόβα για… μελλοντική συμμετοχή στο διαγωνισμό;

Καταρχήν πρέπει να πω πόσο οργανωμένη ήταν η ομάδα του Luca, όπως και ο ίδιος! Επειδή ήταν γνωριμία μέσω συνεργασίας, όλα κύλησαν φυσιολογικά και ανθρώπινα, δεν είχα κανένα εμπόδιο. Μάλιστα, παρότι έφτασαν στην Αθήνα μια μέρα πριν το event και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, έπρεπε να ανταπεξέλθω γρήγορα και σωστά, να γίνω μέρος μιας ομάδας που δουλεύει το project πολύ καιρό τώρα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί όλα πήγαν μια χαρά!

Γενικά, η Eurovision είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις; Το όνομά σου, εξάλλου, ακούγεται σχεδόν κάθε χρόνο ως κατάλληλο για το διαγωνισμό.

Δουλεύω πάρα πολύ καιρό τώρα σε όλους τους τομείς που αφορούν το αντικείμενό μου και όχι μόνο. Νιώθω σίγουρος και έτοιμος να εμπλακώ και να ανταπεξέλθω σε οποιαδήποτε πρόταση/ πρόκληση αφορά την δουλειά μου. Ναι, θα έπαιρνα μέρος στο διαγωνισμό, είναι μια υπερπαραγωγή που αξίζει να συμμετέχει κάποιος γιατί, αν καταφέρει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό μαζί με ένα πολύ καλό μουσικό κομμάτι, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει.

Τη σεζόν που μας πέρασε σε είδαμε σε live εμφανίσεις με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος, μάλιστα, έγραψε το προηγούμενο single σου, «Ίσως». Πως ήταν η συνεργασία σας; Θα συνεχιστεί;

Από την πρώτη μέρα που γνώρισα τον Νίκο Βέρτη και ξεκίνησε η συνεργασία μας όλα έδειχναν ιδανικά και… έτσι είναι! Ο Νίκος έχει οργανώσει κάτι που είναι πολύ δύσκολο, θέλει χρόνο, δουλειά και σωστή εκτίμηση σε όλα τα επίπεδα και το έχει καταφέρει! Νιώθω τυχερός γι’ αυτή τη συνεργασία. Σαν άνθρωπος θέλω ό,τι κάνω να το κάνω όσο πιο καλά μπορώ για να έχει αξία και ξέρω ότι αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει εμένα πάνω από όλα και, μοιραία, τους άλλους. Θα χαρώ πολύ να συνεχιστεί η συνεργασία μας, άλλωστε όλα δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τι σχέδια έχεις για τη σεζόν που έρχεται; Μπορείς να μας αποκαλύψεις κάποιο από αυτά;

Είναι πολλά! Φέτος θα συμμετέχω στο musical «Hairspray» που το κάνει πραγματικότητα η Θεμις Μαρσελου. Πρόκειται για μια πολύ ωραία και παραδειγματική ιστορία που έχει να κάνει με τον ρατσισμό και το bullying. Όλα αυτά με οδήγησαν στο να πω το «ναι»! Είναι η πρώτη μου επαγγελματική κίνηση στο θέατρο και σε ένα είδος όπως το musical που έχει αρκετές απαιτήσεις, όπως υποκριτικής, χορού και τραγουδιού. Από την πλευρά μου υπάρχει ανακούφιση λόγω του ότι τα περισσότερα είναι κτήμα μου και το κομμάτι της υποκριτικής το δουλεύω τώρα. Σπουδάζω σε δραματική σχολή και μόλις τελείωσε το πρώτο έτος. Αποδέχθηκα την πρόταση γιατί είναι κάτι που ήθελα από μικρός, αλλά και επειδή θέλω να κάνω πράγματα και να οργανώνω το μέλλον μου. Μου αρέσει να εκτιμώ μελλοντικές καταστάσεις και να είμαι έτοιμος γι’ αυτές!

Πολλοί συνάδελφοί σου, αλλά και άτομα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχουν εξομολογηθεί πως κάποια στιγμή «καβάλησαν το καλάμι». Εσύ ένιωσες ποτέ κάτι αντίστοιχο; Κι αν ναι, πως το διαχειρίστηκες;

Δυστυχώς ή ευτυχώς η μοίρα ενός ανθρώπου γενικά ξεκινάει από τις ρίζες, όσο πιο δυνατές είναι, τόσο πιο ισορροπημένος θα είναι. Εγώ στάθηκα τυχερός διότι ξεκίνησα την πορεία μου στο χώρο σε πολύ μικρή -αλλά κρίσιμη- ηλικία διότι έχτιζα προσωπικότητα και χαρακτήρα. Έτσι, οι γονείς μου, που ήταν πάντα δίπλα μου, με έφερναν αντιμέτωπο με τις ευθύνες μου, τις υποχρεώσεις μου και τα δικαιώματά μου και κατάλαβα και κατάφερα να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου, άλλωστε αυτό ήταν το ζητούμενο. Ένας άνθρωπος μπαίνει σ’ αυτή τη διαδικασία όταν δεν μπορεί να εκτιμήσει και να κατανοήσει αυτό που του συμβαίνει.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η καριέρα σου μπορεί να τελειώσει;

Προς το παρόν αρχίζει, οπότε τις σκέψεις μου και την ενέργειά μου τις διοχετεύω εκεί!

Παρά το ότι είσαι στα φώτα της δημοσιότητας, για την προσωπική σου ζωή γνωρίζουμε ελάχιστα. Είσαι single ή ξέρεις να κρύβεις καλά τα προσωπικά σου μυστικά;

Έχω μάθει από μικρός την προσωπική μου ζωή να την «προστατεύω» κρατώντας την μόνο για μένα για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι για να έχει ουσία και αξία ό,τι ζω.

Κεφάλαιο «six pack»
Διαθέτεις ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά. Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι και πώς διατηρείς τους κοιλιακούς πάνω στους οποίους μπορεί κανείς να παίξει σκάκι;


Γυμνάζομαι καθημερινά περίπου μιάμιση ώρα εκτός από τα Σαββατοκύριακα και, εννοείται, ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή. Πιστεύω ότι τον εαυτό μας πρέπει να τον φροντίζουμε σωματικά, ψυχικά και εγκεφαλικά για να λειτουργεί αρμονικά και να είναι υγιής. Είναι ο τρόπος ζωής μου.


Η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι που απασχολεί όλους τους pop artists. Τι κάνεις εσύ για τη δική σου; Πιστεύεις ότι μία καλή εμφάνιση μπορεί να βοηθήσει κάποιον να κάνει καριέρα;


Η εξωτερική εμφάνιση σίγουρα βοηθάει γενικά, δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, σίγουρα υπάρχει όταν φροντίζουμε να υπάρχει.

Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον; Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μερικά χρόνια;

Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή, που δυσκολεύει τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί η ζωή έχει πάντα δυσκολίες. Απλά, όσο μεγαλώνουμε πρέπει να δυναμώνουμε για να ανταπεξέλθουμε. Βέβαια, δεδομένου ότι ο άνθρωπος είναι προσαρμοστικό ον, πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ συναισθημάτων και λογικής για να βρεθεί πιο γρήγορα η «λύση». Ονειρεύομαι καλύτερες μέρες για όλους! Προσωπικά, έχω μάθει να φροντίζω το μέλλον μου ζώντας και οργανώνοντας το σήμερα.

Σε γνωρίσαμε μέσα από τους Boys & Noise. Έχεις μετανιώσει που το boy band, παρά τη μεγάλη του επιτυχία, έριξε αυλαία; Θα σκεφτόσασταν ένα reunion όπως κάνουν πολλά συγκροτήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό;

Δεν συνηθίζω να μετανιώνω για πράγματα και καταστάσεις γιατί ό,τι μας συμβαίνει έχει αξία αρκεί να μπορούμε να την βρούμε και να την κατανοήσουμε. Όσο για το reunion; Αν υπήρχε το έδαφος να συμβεί κάτι τέτοιο, θα είχε συμβεί.

Απόλαυσε το καινούργιο του τραγούδι «Στενοχώρια μου» και εθίσου στο beat...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved