MasterChef: Τέλος στις φήμες χωρισμού! Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram (Photos)
Showbiz

MasterChef: Τέλος στις φήμες χωρισμού! Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram (Photos)

MasterChef: Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό αφού κατάφερε να φτάσει στην τελική δυάδα δίχως όμως να σηκώσει το τρόπαιο και να κερδίζει τα χρήματα.

Πολλά γράφτηκαν κι άλλα τόσα ακούστηκαν για την προσωπική της ζωή μετά το τέλος του MasterChef όμως με μια φωτογραφία έρχεται η διάψευση!

Ο γάμος της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη με τον αγαπημένο της, Αποστόλη είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, ωστόσο λίγο η φάση του τελικού που τράβηξε σε χρόνο, λίγο τα αρνητικά δημοσιεύματα που αφορούσαν στο πρόσωπο της, ο γάμος αναβλήθηκε, γεγονός που έκανε πολλούς να μιλούν για… χωρισμό.

Και μπορεί μέχρι τώρα να μην είχαμε δει κοινή φωτογραφία του ζευγαριού, πράγμα που φούντωνε ακόμη περισσότερο τις φήμες, ωστόσο η Σπυριδούλα σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram μ μας απέδειξε πως τίποτα από όλα είχαν γραφτεί δεν ισχύει.

«Όχι, δεν χώρισα όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Νομίζω θα ειπωθούν πολλά. Ο γάμος δεν ματαιώθηκε, αναβλήθηκε. Το είπα αυτό. Ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου, αλλά δεν προλαβαίναμε, γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις ακόμα.

Τώρα βγήκα από το παιχνίδι. Θα γίνει πιο μετά ο γάμος μου. Το ότι αναβάλλεται ένας γάμος, δεν σημαίνει ότι χωρίζει ένα ζευγάρι! Δεν ήξερα ότι θα έφτανα ως τον τελικό και ότι θα τραβούσε τόσο πολύ», είχε δηλώσει η Σπυριδούλα. Και να που μια κοινή φωτογραφία, η πρώτη μετά το τέλος του ριάλιτι έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της.

Δείτε τι πόσταρε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved