Λάμπρος Φισφής: Οι αποκαλύψεις για τη νέα του εκπομπή και το πρόβλημα με το επίθετό του
Showbiz

Λάμπρος Φισφής: Οι αποκαλύψεις για τη νέα του εκπομπή και το πρόβλημα με το επίθετό του

Ο stand up comedian, Λάμπρος Φισφής, μίλησε για την ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσιάζει από τον Σεπτέμβριο στην Cosmote TV, αλλά και τους μπελάδες που αντιμετωπίζει λόγω του επωνύμου του.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό talk show που θα φιλοξενεί κάθε εβδομάδα μια διαφορετική παρέα καλεσμένων από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, αλλά και του stand up comedy, που θα μοιράζονται αστείες ιστορίες από τη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε παιχνίδια και challenges με άκρως χιουμοριστική διάθεση.

«Οι "Βραδινές ιστορίες" είναι ένα πολύ παρεΐστικο φορμάτ, βασίζονται σε ευτράπελα, ανέκδοτα, καθώς και σε διάφορα περιστατικά που διηγούνται οι καλεσμένοι μας», λέει ο Λάμπρος Φισφής στο TV Έθνος και προσθέτει:

«Ουσιαστικά μας μεταφέρουν τις εμπειρίες και τις ιστορίες που έχουν προκύψει μέσα από τη ζωή και τη δουλειά τους. Για τα συγκεκριμένα 10 επεισόδια που έχουν γυριστεί αρχικά κάναμε μια εκτεταμένη έρευνα στους καλεσμένους μας, εξετάζοντας τι περίεργο τους έχει συμβεί στη ζωή, πώς ήτανε η ζωή τους ως παιδιά, τι δουλειές έχουν κάνει κατά καιρούς, τι ιστορίες έχουνε ήδη πει κ.ά., που θα τα δείτε στον αέρα.

Σημειωτέων ότι οι εκπομπές μας γίνονται παρουσία κοινού, οπότε δίνει και ο κόσμος το δικό του στίγμα με το γέλιο του την ώρα του γυρίσματος».

Ποια είναι επόμενα επαγγελματικά του βήματα;

«Από τον Οκτώβριο συνεχίζω στο Πετρογκάζι στην Αθήνα την παράσταση stand up comedy "Να το φως", που είναι ο τρίτος προσωπικός μονόλογος και προβλέπεται με την ίδια παράσταση και περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας».

Το επώνυμό του είναι το πραγματικό ή καλλιτεχνικό ψευδώνυμο;

Χωρίς καμία περιστροφή απάντησε:

«Είναι το πραγματικό μου. Με έχει στοιχειώσει, δεν με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα αυτό το επίθετο. Είναι ένα δύσκολο επίθετο. Φανταστείτε, όταν ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται πέντε δευτερόλεπτα για να πει το επίθετο του, εγώ χρειάζομαι ένα με δύο λεπτά περίπου. Να επιμείνω να εξηγήσω για το πώς γράφεται. Έχει τύχει να κάνω κράτηση σε διάφορα μέρη και να μου λένε ότι δεν έχουν την κράτηση μου γιατί είχαν γράψει λάθος το επίθετο μου στο το τηλέφωνο».

Από την εκπομπή θα παρελάσουν πολλοί καλεσμένοι. Παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, σεφ κ.α.

Ενδεικτικά κάποιοι από τους καλεσμένους θα είναι οι: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ρένος Χαραλαμπίδης, ΧρήστοςΦερεντίνος, Δημήτρης Στορόβας, Μαριάννα Τουμασάτου, Παρθένα Χοροζίδου, Δημήτρης Μακαλιάς, Ησαΐας Ματιάμπα κ.α.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved