Επέτειος γάμου για πρωταγωνιστή του «Τατουάζ»– Η ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του! (Photos)
Showbiz

Επέτειος γάμου για πρωταγωνιστή του «Τατουάζ»– Η ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του! (Photos)

Της Αγίας Μαρίνας σήμερα και έχει επέτειο γάμου πρωταγωνιστής της σειράς «Το Τατουάζ»!

Κλείνει σήμερα 14 χρόνια έγγαμου βίου και έχει αποκτήσει με τη γυναίκα της ζωής του δύο υπέροχα αγγελούδια! Παντρεύτηκε στα μέσα Ιουλίου του 2005 και μπορεί να έχουν περάσει τόσα χρόνια όμως δεν ξεχνά ποτέ την επέτειο γάμου του. Ο λόγος για τον… Κούλλη Νικολάου που τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Το Τατουάζ» που υποδύθηκε τον αστυνόμο Σέκερη.

Ο Κούλλης Νικολάου είναι ενεργός στα social media και λάτρης του instagram και δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κατά δώδεκα χρόνια νεότερη σύζυγό του και έγραψε τρυφερά λόγια αγάπης για την γυναίκα της ζωής του.

Συγκεκριμένα κάτω από τη λεζάντα έγραψε: «14 χρόνια σήμερα , της Αγίας Μαρίνας μια μέρα στο μέσο του καλοκαιριού , μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτε ! 17 Ιουλίου 2005 σε παντρεύτηκα για να σε έχω πάντα φυλαχτό μου !!» δείχνοντας πως και μετά από 14 χρόνια γάμου είναι τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Δείτε τη σύζυγο του αστυνόμου Σέκερη από "Το Τατουάζ" δηλαδή του Κούλλη Νικολάου, που είναι μία κούκλα στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved