Πόπη Τσαπανίδου: Θα παντρευτεί τον Νίκο Ιατρού; Η αποστομωτική απάντησή της (Photos)
Showbiz

Πόπη Τσαπανίδου: Θα παντρευτεί τον Νίκο Ιατρού; Η αποστομωτική απάντησή της (Photos)

Η Πόπη Τσαπανίδου, αν και μιλά σπανίως για την προσωπική της ζωή, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της.

Είναι γνωστό ότι στο πλευρό της εδώ και έξι χρόνια έχει τον άνθρωπο της, τον χρηματιστή Νίκο Ιατρού, ο οποίος φαίνεται να τη στηρίζει σε κάθε τολμηρή απόφαση της.

Θα σκεφτόταν, όμως να παντρευτεί ξανά;

«Εμένα μου αρέσει να μιλώ με αξίες στη ζωή. Είμαι παραδοσιακή και πιστεύει βαθιά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι δύο πλευρές για να στηρίξουν μια σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε φιλική, είτε προσωπική. Πιστεύω βαθιά στο "για πάντα". Δεν είμαι του "φεύγω εύκολα", του "διαλύω". Έτσι νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει ο κόσμος γιατί οι άνθρωποι τα παρατούν εύκολα. Εύκολα φεύγουν από τις σχέσεις εύκολα μπαίνουν στις επόμενες, εύκολα φεύγουν και από αυτές. Δεν είναι έτσι. Αυτό σου αφήνει ένα τεράστιο κενό μέσα σου. Αυτά τα κάνεις στο ξεκίνημα της ζωής σου και ποντάρεις. Κάνεις παιδιά και προχωράς...», λέει στην «Real», εννοώντας ότι σε αυτό το κομμάτι έχει κάνει τον κύκλο της.

Δίπλα της είναι πάντα και οι κόρες της τις οποίες λατρεύει, ενώ τις δύο από τις τρεις τις επισκέπτεται συχνά στην Ολλανδία.

«Δεν το βλέπω ως ξενιτιά και ότι έφυγαν τα παιδιά μου. Αντίθετα, το βλέπω ως μια πολύ σπουδαία ευκαιρία, ειδικά όσο είσαι μικρός, να ζήσεις σε άλλους πολιτισμούς να δεις πώς είναι στημένες οι κοινωνίες που είναι πολύ πιο οργανωμένες από αυτό που εμείς θεωρούμε "οργανωμένο". Ειδικά στην Ολλανδία, το "μαζί" είναι τρόπος ζωής γιατί μιλάμε για τις Κάτω Χώρες άρα, αν δεν δουλέψουν όλοι μαζί, κινδυνεύει η ζωή τους. Η μία μου κόρη είναι περίπου πέντε χρόνια εκεί και η άλλη ενάμιση. Και οι δύο είναι σε διαφορετικές εταιρείες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved