Θρήνος στη Σκόπελο- Νεκρός σε τροχαίο ο εστιάτορας των stars
Showbiz

Θρήνος στη Σκόπελο- Νεκρός σε τροχαίο ο εστιάτορας των stars

Θρήνος στη Σκόπελο, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Κοσμάς, ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Η κουζίνα της Κυρατσώς».

Ο 76χρονος ήταν γνωστός σε όλους τους επισκέπτες στην Σκόπελο με το μαγαζί που διατηρούσε στο λιμάνι του νησιού. Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο Γλυστέρι Σκοπέλου, στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Κοσμάς κινούταν στην περιοχή Γλυστέρι Σκοπέλου όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ανατράπηκε.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες των αστυνομικών έδειξαν ότι προσπάθησε να φρενάρει, αλλά δεν έπιασαν τα φρένα, ενώ μια από τις ρόδες του αυτοκινήτου «βρήκε» σε πέτρα, με συνέπεια το όχημα να ανατραπεί.

Όλοι στη Σκόπελο έλεγαν τα καλύτερα τόσο για τον 76χρονο Γιώργο Κοσμά όσο και για τη σύζυγό του Κυράτσω, αφού οι δυο τους αποτελούσαν επί δεκαετίες ένα αχτύπητο δίδυμο στον χώρο της εστίασης του νησιού.

Εκείνος με τις επιχειρηματικές ιδέες του, η Κυράτσω με τις σπεσιαλιτέ της, κατάφεραν ώστε να γίνει η ταβέρνα στο λιμάνι της Σκοπέλου πόλος έλξης επισκεπτών και χολιγουντιανών σταρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η σπεσιαλιτέ της Κουζίνας της Κυράτσως έχουν απολαύσει, μεταξύ άλλων, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα, ενώ ανάμεσα στους φαν είναι και η Μαριάννα Λάτση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved