Μπαλανίκα: Επιστρέφει στο σανίδι μετά από πέντε χρόνια- Γιατί είπε «ναι» στον Καπουτζίδη; (photos)
Showbiz

Μπαλανίκα: Επιστρέφει στο σανίδι μετά από πέντε χρόνια- Γιατί είπε «ναι» στον Καπουτζίδη; (photos)

Η Κατιάνα Μπαλανίκα επιστρέφει στο θέατρο μετά από πέντε χρόνια απουσίας στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει το πρώτο του θεατρικό έργο, το οποίο θ' ανέβει τον χειμώνα στο θέατρο Ήβη.

Εκτός από τον Γιώργο στο πρώτο του θεατρικό έργο, η παράσταση έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον για τους θεατρόφιλους. Και αυτό είναι η επιστροφή της Κατιάνας Μπαλανίκα στο θέατρο ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας. Κάτι που έγινε δύσκολα και ύστερα από πολλά ραντεβού με τους παραγωγούς για να την πείσουν.

Δείχνει πολύ ανανεωμένη και με εκείνο το αφοπλιστικό κακαριστό γέλιο που επιστρατεύει για να διώξει την οποιαδήποτε αμηχανία. Τη ρωτάω γιατί αποφάσισε να το κάνει.

«Ήμουν στην πρώτη τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου, στις Σαββατογεννημένες, είμαι και στην πρώτη του θεατρική. Θυμάμαι, όταν με πήρε τηλέφωνο και μου το πρότεινε, αμέσως του είπα "Ναι", χωρίς καν να διαβάσω το κείμενο. Έδειξα τυφλή εμπιστοσύνη. Ήθελα να επιστρέψω με κάτι που να είναι σύγχρονο, διαφορετικό και νομίζω ότι ο Γιώργος μπορεί να καλύψει αυτή μου την ανάγκη. Από ένστικτο είπα ότι αυτό · πρέπει να το κάνω. Μου ήρθε και μένα επιφοίτησή -όπως και στον Γιώργο να γράψει- ότι φέτος πρέπει να επιστρέψω. Κάθε χρόνο που μου έκαναν προτάσεις για θέατρο, έλεγα: "Κατιάνα, άστο, κάτσε ακόμη έναν χρόνο στη Νέα Υόρκη με την εγγονή σου και βλέπεις" Φέτος η φωνή μέσα μου μου είπε "κάνε το"», αποκάλυψε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο Down Town και συνέχισε:

«Τι μου αρέσει περισσότερο στο έργο; Είμαι από μια γενιά γυναικών που η κοινωνία τους έβαζε πολλά φρένα. Και αυτό που λέω κάποια στιγμή στο έργο στην κόρη μου είναι: "Μη βάζεις φρένα, μην αφήνεις τους άλλους να βάλουν φρένα στη ζωή σου. Ό,τι έχεις ονειρευτεί να κάνεις, προχώρα το. Κάνε αυτό που εσύ θέλεις" Και νομίζω εκεί είναι και το νόημα της ζωής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved