Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πήγε μπουζούκια και δείτε με τι έπαθε σοκ (photos)
Showbiz

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πήγε μπουζούκια και δείτε με τι έπαθε σοκ (photos)

Στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δεν αρέσουν τα μπουζούκια αλλά έτυχε να πάει και όπως χαρακτηριστικά λέει, δεν διασκέδασε.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε ποιους νέους καλλιτέχνες ξεχωρίζει και αν του αρέσει ο Οικονομόπουλος.

Εσείς έχετε πάει στα «μπουζούκια»;

«Μου έχει τύχει να πάω κάνα δυο φορές σε γνωστούς τραγουδιστές. Έτυχε να πάω, με σύρανε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά κάθε πράγμα είναι για τον κόσμο που απευθύνεται. Με πήγαν και δεν διασκέδασα. Εκεί δεν προσέχουν τον τραγουδιστή. Τρεις χιλιάδες άνθρωποι, σε ένα τεράστιο μαγαζί, με το ποτό στο χέρι και με την πλάτη γυρισμένη στον τραγουδιστή. Αυτό μου έκανε φοβερή εντύπωση. Μόνο όταν ακούνε ένα σουξέ, σηκώνουν τα χέρια, λένε το σουξέ και μετά συνεχίζουν. Μιλάμε για φοβερά πράγματα».

Από τους νέους καλλιτέχνες ποιους ξεχωρίζετε;

«Έχουν βγει κάποιοι οι οποίοι έχουν και μεγάλη επιτυχία. Εννοώ στη δικιά μας τη σκηνή έτσι; Γιατί από την άλλη πλευρά δεν ξέρω, βγαίνουν και πολλοί πια. Υπάρχουν παιδιά που έχουν μεγάλη επιτυχία στα μαγαζιά της παραλιακής αλλά δεν τους ξέρω. Να σου πω ένα παράδειγμα. Μου λένε ας πούμε, ο Οικονόμοπουλος είναι εξαιρετικός τραγουδιστής. Μα εγώ δεν ακούω αυτά τα τραγούδια. Γιατί είναι η τρέλα μου τέτοια...δεν είναι η μουσική που μου αρέσει, τι να κάνω. Όπως και η δικιά μου μουσική, πολύ πιθανό να μην αρέσει σε κάποιους ανθρώπους. Και έτσι, δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη».

Δεν σας αρέσει ο Οικονομόπουλος;

«Δεν είπα ότι δεν ακούω μόνο τον Οικονομόπουλο, εννοώ γενικά. Δεν διασκεδάζω στα μαγαζιά αυτά, είναι ένα πράγμα που δεν με τραβάει. Στην κατηγορία των παιδιών που ξέρω υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει κατάσταση αλλά δεν στοιχειοθετούν σκηνή. Είναι πέντε έξι άνθρωποι. Ο Χαρούλης, η Μποφίλιου. η Ελεονώρα, ο Μαραβέγιας... είναι λίγοι, αλλά έχουν μεγάλη επιτυχία. Πιο μεγάλη επιτυχία έχουν αυτά τα παιδιά τα καινούργια, από ότι είχαμε εμείς στα χρόνια μας! Απλώς, δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να κρατήσουν τόσα πολλά χρόνια. Μακάρι να κρατήσουν, Αξίζουν. Είναι πολύ δύσκολο όμως να επιβληθείς σήμερα», ανέφερε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved