Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με στενό της συνεργάτη – Τι του ζήτησε δημόσια; (Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με στενό της συνεργάτη – Τι του ζήτησε δημόσια; (Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου, εκεί όπου πριν δυο μέρες γιόρτασε την τετράχρονη κορούλα της, την Μαρίνα.

Η Ελένη μπορεί να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού, όμως είναι λάτρης του instagram και σε καθημερινή βάση δημοσιεύει φωτογραφίες της, απαντά σε σχόλια διαδικτυακών φίλων της και στέλνει μηνύματα στους συνεργάτες της.

Χθες, 18 Ιουλίου ο πιο στενός συνεργάτης της, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές του στο Γαύριο της Άνδρου. Ο Θοδωρής μάλιστα σχολίασε τις φωτογραφίες του γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Πού να το φανταζομουν πως στο χωριό του παππού μου, κυριολεκτικά μια ανηφοριά με σπιτάκια, είχε γυριστεί μια ταινία το 1984?
Γερμανοτουρκική, ο Καθρέφτης (Ayna), σε σκηνοθεσία Ερντέν Κιράλ, και οργάνωση παραγωγής Νίκου Περάκη, που παίχτηκε φετος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον Περίγυρο της Αυλής, στη Χώρα της Ανδρου!
Από το Καλυβάρι που έχει πλέον 15 κατοίκους (45 στην τελευταία απογραφή), το μοναδικό αιολικό πάρκο του νησιού και ευελπιστεί να ξαναφτιάξει ένα καφενείο από του χρόνου, ο πατέρας της μάνας μου έφυγε το 1920 για να πολεμήσει στον πόλεμο της Σμύρνης και εγκαταστάθηκε πρώτα στην Αθήνα, όπως πολλοί Ανδριωτες Βιδαληδες, και μετά στον Πειραιά και να δουλέψει σε εργοστάσιο μακαρονιών!
Να τι μαθαίνει ο άνθρωπος μια συννεφιασμένη μέρα του Ιουλίου, τρία βήματα από τις παραλίες...»! Ο Θοδωρής βρίσκεται στο νησί με την οικογένειά του και φυσικά η Ελένη είδε την ανάρτησή του και δε φαντάζεστε τι μήνυμα του έστειλε!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τις διακοπές του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην Άνδρο αλλά και τι του ζήτησε δημόσια η Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved