Βέτα Μπετίνη: Η αποκάλυψη και το μήνυμα της κόρης της 2 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας της (Pics)
Showbiz

Βέτα Μπετίνη: Η αποκάλυψη και το μήνυμα της κόρης της 2 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας της (Pics)

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε από τη ζωή η Βέτα Μπετίνη σκορπίζοντας θλίψη και πόνο.

Μια σπουδαία και ταλαντούχα γυναίκα που μας έκανε να γελάμε μέσα από τους ρόλους της αλλά και συγκινούμαστε μέσα από τους στίχους και τα κείμενα που έγραφε.

Η Βέτα Μπετίνη δεν ήταν απλά μια ηθοποιός, ήταν ένα πολυτάντανο πλάσμα αφού έγραφε στίχους τραγουδιών και κείμενα ενώ η μεγάλη της αγάπη ήταν η όμορφη κόρη της, Λιάνα και λίγο αργότερα και η εγγονή της.

Το μήνυμα της κόρης της Λιάνας στο facebook ραγίζει καρδιές και προκαλεί ερωτηματικά.

«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια... άρχισαν όλα... δύσκολα χρόνια... με πολύ πόνο... αγωνία... γκρέμισμα... άδειασμα από ανθρώπους... φίλους... αλλά και ελπίδες... και χαρές... και κλάματα... πότε από πόνο... άλλοτε από φόβο... άλλοτε από χαρά... όμως τελικά η μαμά μου είχε μάλλον αποφασίσει και είχε πάρει τον δρόμο της... δεν έφυγε από καρκίνο όπως γράφουν και αναδημοσιεύουν πολλά site για εκείνη... δεν έπασχε ποτέ από καρκίνο... μηνιγγίωμα είχε... μα δεν έφυγε καν από αυτό...

το από τι έφυγε είναι μεγάλη ιστορία... και οι λόγοι που φεύγει ένας άνθρωπος δεν είναι απλά το όνομα μια ασθένειας... αλλά όλα όσα την προκάλεσαν... την προσκάλεσαν... την δημιούργησαν ή την γέννησαν... μα πάνω από όλα της επέτρεψαν να κυριαρχήσει... είναι μια πολύ συνειδητή επιλογή... αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση που δεν θα την κάνω από εδώ με κανέναν...», έγραψε η ίδια μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved