Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: 10 χρόνια μαζί  - Αυτό είναι το love story τους (Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: 10 χρόνια μαζί - Αυτό είναι το love story τους (Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος φέτος το καλοκαίρι συμπληρώνουν 10 χρόνια μαζί!

To ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2009 όταν η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει διακοπές στα Άχλα της Άνδρου. Εκεί πρωτοσυναντήθηκαν, εκεί είπαν το πρώτο «γεια» και αυτός ο τόπος έμελλε να γίνει λίγο αργότερα ο επίγειος παράδεισoς της Ελένης!

Το ζευγάρι έχει επέτειο γάμου στις 18 Φεβρουαρίου και έχει κλείσει τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου και εννιά χρόνια είναι μαζί, όμως φέτος το καλοκαίρι κλείνουν 10 χρόνια από την ημέρα που πρωτοσυναντήθηκαν, που γνωρίστηκαν. Αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε μία υπέροχη σχέση, σε έναν δυνατό έρωτα και καρπός του έρωτάς τους η μικρή Μαρίνα!

Η Ελένη Μενεγάκη εκείνο το καλοκαίρι χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια. Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει τότε τις τελευταίες του κοινές διακοπές στη Ζάκυνθο και μετά η Ελένη επέλεξε να ξεκουραστεί για λίγο στα Άχλα. Πού να το φανταζόταν όμως ότι εκεί θα γνώριζε τον απόλυτο έρωτα, τον Μάκη της;

Στην αρχή η Ελένη Μενεγάκη δεν μιλούσε για τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, παρόλο που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας τρυφερές φωτογραφίες τους. Εκπομπές και περιοδικά τότε είχαν πρώτο θέμα τον έρωτα της παρουσιάστριας με τον Μάκη. Ο καιρός πέρασε και το ζευγάρι ξεκίνησε δειλά δειλά τις δημόσιες εμφανίσεις, όμως ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της μέχρι που ήρθε στον κόσμο η Μαρίνα τους.

Το ζευγάρι επισημοποίησε κρυφά τη σχέση του πριν τέσσερα χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη του. Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50. Ποιος θα ξεχάσει τη μπλούζα την οποία φορούσε ο Παντζόπουλος κατά την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο με το statement quote: «Real men changing diapers», δηλαδή: Οι πραγματικοί άντρες αλλάζουν πάνες.

Η Ελένη άρχισε σιγά σιγά να μιλά για την προσωπική της ζωή, να λέει τις απόψεις της με θάρρος. «Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Γιατί δεν “γράφουν” τα χρόνια πάνω του; Γιατί μένει πάντα νέος; Δεν είναι μόνο θέμα DNA, παίζει ρόλο και ο καλός σύντροφος», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της, απευθυνόμενη στις τηλεθέατριές της. Και είχε αναφέρει: «Περνούν τα χρόνια και τα παιδιά θα πάρουν το δρόμο τους και εσύ έχεις κάνει τα περισσότερα από αυτά που ήθελες να κάνεις. Και έχεις αρχίσει και βαραίνεις και σου αρέσουν άλλα πράγματα πια… Αυτό που πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο, αν το ‘χεις κατορθώσει, είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο»!

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις της και έχοντας αποκτήσει την Μαρίνα της στο περιοδικό «Γυναίκα», είχε δηλώσει: «Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα. (…) Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω. Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πιο αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια… Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα».

Η Ελένη πια μέσα από την εκπομπή της δείχνει πόσο καλά είναι με τον άνθρωπό της, χαλαρή και άνετη μιλά για τον Μάκη της! Είναι 10 χρόνια μαζί! 10 χρόνια κοινής πορείας!

Η Ελένη Μενεγάκη ζει το δικό της παραμύθι! Είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της και full in love με τον άντρα της!

Δείτε όμορφες στιγμές της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, που συμπληρώνουν 10 χρόνια γνωριμίας στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved