Αλίκη Βουγιουκλάκη: 23 χρόνια από το θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού - Φωτό από το μνημόσυνο (photos)
Showbiz

Αλίκη Βουγιουκλάκη: 23 χρόνια από το θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού - Φωτό από το μνημόσυνο (photos)

Πέρασαν 23 ολόκληρα χρόνια από το θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία είχε με την αξία της κερδίσει τον τίτλο της «εθνικής μας σταρ».

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός, η οποία έφυγε νωρίς από κοντά μας, μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές και δεκάδες επιτυχίες τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο.
Ταινίες της, παρακολουθούμε μέχρι και σήμερα σα να είναι η πρώτη φορά.
Το μνημόσυνό της, τελέστηκε το Σάββατο 20/7 και εκεί έδωσαν το παρών αρκετοί άνθρωποι από το χώρο.

«Σήμερα εγινε το μνημόσυνο για τα 23 χρόνια απο τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Αλίκης Βουγιουκλάκη..που εφυγε 23 Ιουλίου... Αποφραδα ημέρα δυστυχως. Λίγοι φίλοι αποτίσαμε φόρο τιμής μάζί μέ τόν αδελφό της Αντώνη τον Κώστα Πρεκα,την Αριελ Κωνσταντινίδη,τον Τάκη Ζαχαρατο, τον Μάνο Ιερωνυμάκη,την Φιλίτσα Καλογεράκου,την μονιμη βοηθό της την Αντα και λιγους φίλους της. ΑΛΙΚΆΚΙ μας δεν θα σε ξεχασουμε ποτέ.. Εσυ εδωσες στην.μεταπολεμική Ελλλαδα ενα παλμό χαρας κ νιότης....Εσυ μας χαρισες ανεπανάληπττες ωραίες στιγγμες.. Κι εγω απο την.λατρεια που σου ειχα ,oπως κ τα πιο πολλα παιδια του'60,λες κι ησουν νεραιδα ,αγάπησα το θεατρο κι εγινα Ηθοποιός..... @ Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε ποιοι βρέθηκαν στο μνημόσυνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved