Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο γάμος είναι στα σχέδια μας»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο γάμος είναι στα σχέδια μας»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για πρώτη φορά αναφέρεται στον θάνατο του πατέρα του και πως βίωσε την απώλεια.

Επίσης, ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός εξομολογήθηκε την επιθυμία του για τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή του.

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές τη φετινή σεζόν;

«Στη συνεργασία όχι. Προσωπικά δύσκολη στιγμή ήταν φυσικά η απώλεια του πατέρα μου. Όλη η εκπομπή και το κανάλι μου στάθηκαν όσο δεν το περίμενα. Και επειδή έχω γίνει κυνικός σε έναν βαθμό, δεν είχα προσδοκίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι πολύ λίγο το να πω ότι εξεπλάγην θετικά. Και από τη Φαίη και από το κανάλι και απ' όλη την ομάδα της εκπομπής. Αυτό που ακούμε χρόνια, «η οικογένεια του ΑΝΤ1», όντως υπάρχει. Το βίωσα».

Πώς τη βίωσες την απώλεια;

«Δεν έχω προλάβει ακόμη να πενθήσω. Ένιωσα να χάνω τον εαυτό μου και γρήγορα τον έβαλα στο λούκι της δουλειάς. Εργασιοθεραπεία. Θα έρθει η στιγμή του πένθους...».

Σε τι σε άλλαξε ο χαμός του πατέρα σου;

«Με έκανε ίσως πιο δυνατό. Ο μπαμπάς μου είναι μέσα μου. Τον νιώθω. Οι επιλογές του, ο τρόπος που έβλεπε τα πράγματα, οι αρχές του που μου τις μετέδωσε».

Πες μου μια συμβουλή του που θα σου μείνει για πάντα...

«Να μη φοβάμαι τη δουλειά και να κρατάω την μπάλα χαμηλά. Να μην ψωνιστώ. Πρακτικά εκτός του ότι νιώθω πως με έκανε καλύτερο, είναι και η επιθυμία να έρθει στη ζωή μου ένα παιδί. Μέχρι τώρα δεν είχα νιώσει αυτήν την ανάγκη».

Η σχέση σου με την Ιλένια επηρεάστηκε;

«Ναι, προς το καλύτερο. Ήταν διαρκώς δίπλα μου. Την ίδια περίοδο βίωνε και εκείνη την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου. Ήταν διπλό το «χτύπημα» λοιπόν για εκείνη. Η Ιλένια είναι πολύ δυνατό παιδί και ήταν εκεί. Δεν κλονιστήκαμε λοιπόν. Ίσως εγώ λίγο απομακρύνθηκα, αλλά εκείνη ήταν εκεί. Και το σημαντικό σε μια σχέση αυτό είναι: Να είναι εκεί ένας από τους δύο».

Μου είπες ότι θέλεις ένα παιδί. Το έχετε συζητήσει;

«Ναι, αλλά είναι κάτι το πολύ προσωπικό και δεν θέλω να επεκταθώ».

Ένας γάμος είναι στα σχέδια σας;

«Σαφώς. Όμως ο ερχομός του παιδιού είναι πιο σημαντικός. Δεν έχω το κόλλημα να παντρευτώ για να κάνω παιδί. Σίγουρα βέβαια αν έρθει θα ήθελα να το ευλογήσει ένας γάμος. Προσπαθώ γενικά στη ζωή μου να μην έχω κολλήματα και απωθημένα. Αυτό ισχύει και στη δουλειά και στην προσωπική μου ζωή», λέει στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved