Δύσκολες ώρες για τη Λάουρα Νάργιες: Η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου και το συγκινητικό μήνυμα
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τη Λάουρα Νάργιες: Η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου και το συγκινητικό μήνυμα

Εδώ και αρκετές ημέρες, η Λάουρα Νάργιες ζούσε την αγωνία για την πορεία της υγείας ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου και μάλιστα είχε κάνει έκκληση μέσω instagram για αίμα καθώς το χρειαζόταν...

Προοριζόταν για τη γιαγιά της η οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είχε δώσει πολλές λεπτομέρειες δημόσια για το τι ακριβώς της συνέβαινε, όμως έκανε έκκληση για αίμα και μάλιστα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Κάτι που τη συγκίνησε πολύ όπως και όλη την οικογένειά της.

Δυστυχώς, όσες προσπάθειες και αν έκανε, πήγαν χαμένες αφού η αγαπημένη της γιαγιά, έφυγε από τη ζωή χθες. Η ίδια, γεμάτη θλίψη αλλά και ευγνωμοσύνη για την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Η γιαγιάκα μου... Τελικά έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, χθες το απόγευμα κιόλας την κηδέψαμε στο χωριό δίπλα στον πεθερό της. Υπό άλλες συνθήκες νομίζω δεν θα δημοσίευα ένα τέτοιο συμβάν στα σόσιαλ μίντια, τώρα τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά. Οφείλω να σας ενημερώσω και θέλω μάλιστα να το μοιραστώ μαζί σας, διότι όλο αυτό το δύσκολο διάστημα ήσασταν εκεί για εμένα. Δεν καταλαβαίνετε πόση χαρά και δύναμη δώσατε στη γιαγιά μου με την πράξη σας να δώσετε αίμα, με τα μηνύματά σας και όλη την αγάπη και στήριξη που προσφέρατε, ο καθένας με τον τρόπο του.

Είχε ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο προσωπάκι της, ένα από τα λίγα που είδα στις τελευταίες ημέρες της αφού ήταν τόσο αδύναμη πια. Εγώ και η οικογένειά μου, και η γιαγιά φυσικά, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Θα νιώθουμε ευγνωμοσύνη για πάντα για αυτό που κάνατε για εμάς. Να σας έχει καλά ο Θεός.
Τώρα η γιαγιάκα μου πήγε στον μπαμπάκα μου, θα προσπαθεί με τέρμα σπαστά γερμανικά να του πει τα νέα μας, τρέχα γύρευε!

Σου το είπα και ψιθυριστά στο αυτί κρατώντας το χεράκι σου λίγο πριν φύγεις, ότι είσαι η καλύτερη γιαγιά του κόσμου και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για εμένα. Μην φοβάσαι για τίποτα, εμείς τα εγγόνια σου (και δισέγγονα μη σου πω) θα προσέχουμε τον σύζυγό σου και τα παιδιά σου σαν τα μάτια μας. Αγαπώσε καλομάνα πόντια με τα όλα σου».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με τη γιαγιά της που ανέβασε η Λάουρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved