Ελισάβετ Μουτάφη: «Όταν ζορίζομαι, προσπαθώ, δεν τα παρατώ»
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Όταν ζορίζομαι, προσπαθώ, δεν τα παρατώ»

Η Ελισάβετ Μουτάφη, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τον λόγο που δεν έχει δεχτεί να παρουσιάσει μια εκπομπή, παρά το γεγονός πως υπήρξαν προτάσεις.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για το αν έχει δυσαρεστηθεί από δημοσιεύματα που έχει διαβάσει.

Τι σας έχει κάνει να μην πείτε το ναι στην παρουσίαση μιας εκπομπής; Προτάσεις υπήρξαν..

Προτάσεις όντως υπήρξαν και μάλιστα πολύ καλές. Δούλευα τόσο πολύ, έκανα σειρές, θέατρο, ήμουν 20 ώρες την ημέρα στο πόδι. Οπότε, δεν προλάβαινα και θεωρούσα ότι δεν με αφορούσε. Τώρα, όμως, έχουν αλλάξει τα πράγματα στο κεφάλι μου και αν έβρισκα μια εκπομπή που να με αφορούσε, να μου άρεσε, ίσως έλεγα ναι.

Συζητήσεις για τη νέα σεζόν κάνετε;

Συμμετέχω σε μία εξαιρετική σειρά που λέγεται το «Μυστικό της πεταλούδας». Το σίριαλ ήταν να προβληθεί στο ΟΡΕΝ, είχε συμφωνηθεί, ωστόσο άλλαξαν οι ιθύνοντες και έχουν παγώσει τα πάντα. Τώρα, έχει παγώσει όλη η μυθοπλασία και είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε τι θα γίνει. Θεατρικά δεν έχω ακόμη κάτι ανακοινώσιμο.

Είστε ένας άνθρωπος non stop;

Έτσι είμαι, είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές που σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεις ισορροπία, αλλά ευτυχώς για μένα, αυτές είναι μόνο στιγμές. Όταν ζορίζομαι, προσπαθώ, δεν τα παρατώ.

Υπήρξαν φορές που δυσαρεστηθήκατε με δημοσιεύματα;

Όχι, δεν θα το έλεγα. Έχω πολύ καλή σχέση με τους δημοσιογράφους, με τα περιοδικά. Σίγουρα μπορεί να έχει γραφτεί κάποια υπερβολή, αλλά γενικά δεν έχω ασχοληθεί. Και πριν παντρευτώ έναν άνθρωπο που είναι δημοσιογράφος (σ.σ: Μάνος Νιφλής), οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους του επαγγέλματος ήταν εξαιρετικές. Με έχουν σεβαστεί και τους έχω σεβαστεί. Ό,τι θες να προστατέψεις, θα το προστατέψεις. Όταν θες να το βγάλεις προς τα έξω, το βγάζεις. Ο γάμος μου, για παράδειγμα, ήταν τόσο, όσο... Δεν εμποδίσαμε κανέναν να έρθει, να βγάλει φωτογραφίες, αλλά προστατεύσαμε τα παιδιά που ήταν εκεί. Οπότε, όλα όμορφα και ωραία. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να το χειριστεί με τον δικό του τρόπο...

Νιώθετε ότι είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας; Επαγγελματικά, προσωπικά…

Νιώθω ευλογημένη για όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Εκτός από ευτυχία, ξέρω πού πατάω, πού βρίσκομαι, είμαι σε μία ηλικία που ξέρω τι μου γίνεται. Έχω κάνει πράγματα, θέλω να κάνω κι άλλα. Είμαι επί της ουσίας πολύ καλά και νομίζω ότι φαίνεται, είπε στο TV κους κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved