Ναταλία Δραγούμη: Αποκαλύπτει ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: Αποκαλύπτει ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τη Ναταλία Δραγούμη να περιοδεύει με την παράσταση «Toc Toc» και ανέφερε πώς δοιαμορφώνεται η νέα τηλεοπτική χρονιά για εκείνη.

Η ηθοποιός ακόμη μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται, ενώ αποκάλυψε αν έχει κλείσει κάποια θεατρική δουλειά για το χειμώνα.

Κάνετε περιοδεία με την κωμωδία «Toc Toc». Ποιο ρόλο υποδύεστε;

«Τη μικροβιοφοβική Νίτσα, με τονισμένο το «Νι». Η Νίτσα είναι με ένα σαπούνι στο χέρι, με ένα χαρτομάντιλο, με ό,τι μπορεί να τη σώσει από τα μικρόβια. Και μια που ο Κώστας Σπυρόπουλος στη σκηνοθεσία του βάζει διάφορες ντοπιολαλιές, είμαι μισή Λευκορωσίδα και μισή Λαρισαία και έχω την ανάλογη προφορά! Θεωρώ πολύ έξυπνο αυτό που κάνει ο Κώστας, γιατί το συζητά με τον ηθοποιό και καταλήγουν κάθε φορά στην προφορά που του ταιριάζει».

Το «Toc Toc» είναι από τις παραστάσεις που έχουν διάρκεια στο χρόνο, με κάποιες αλλαγές που γίνονται στο θίασο.

«Είναι το έργο έτσι που έχει πολύ γκελ στον κόσμο. Νιώθω ότι ξαναζώ το «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα». Πρόκειται για ένα έργο διαχρονικό που κάνει επιτυχία κάθε φορά. Τη διάρκεια μιας παράστασης μέσα στο χρόνο τη νιώθεις στη σκηνή».

Από τις φοβίες που ταλαιπωρούν τις τρεις κυρίες της παράστασης, ποια θεωρείς την πιο έντονη;

«Η πιο συνηθισμένη είναι η δική μου. Σε κάποιο βαθμό το έχουμε όλες οι γυναίκες και, κυρίως, οι μαμάδες. Τις άλλες δύο δεν τις ήξερα ως ψυχαναγκασμούς, ως σύνδρομα, δηλαδή την παλιλαλία και το να επαληθεύεις συνέχεια τα πράγματα, όπως το αν έχεις κλείσει το θερμοσίφωνο ή αν έχεις αφήσει το φως ανοιχτό».

Κάποια από αυτά, πάντως, τα κάνουμε όλοι.

«Αυτό είναι το ωραίο με την παράσταση ότι όλοι μας αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας, γιατί όλα αυτά υπάρχουν μέσα μας. Θεωρώ ότι το έργο είναι γραμμένο για να δώσει το μήνυμα ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας, αν δεν είμαστε τόσο πολύ χωμένοι στο δικό μας πρόβλημα και αφουγκραστούμε το πρόβλημα του άλλου. Έτσι, συμπεραίνουμε ότι η ίαση είναι η αγάπη στον άλλο. Βέβαια, δεν είναι έργο ιατρικού περιεχομένου, αλλά υπαρξιακού και ανθρώπινου».

Έχετε κλείσει παράσταση για το χειμώνα;

«Εδώ και καιρό. Θα είμαι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον Κρατερό Κατσούλη και την Ευαγγελία Μουμούρη στο «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», στο Θέατρο Ζίνα».

Θα συνεχιστεί και το «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ.

«Ναι. Με τον Μιχάλη Μαρίνο έχουμε γυρίσει αρκετές εκπομπές. Και ήδη κλείνουμε κι άλλες για τον Σεπτέμβριο».

Συζητάτε για κάποια σειρά;

«Συζητάω, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο, γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι και το θέμα του χρόνου. Συζητάω δύο πολύ ωραία πράγματα, αλλά πρέπει να κάνω ένα σχεδιασμό, για να δω τι προλαβαίνω να κάνω. Επίσης, το ένα μου παιδί πάει Β' Λυκείου και πλέον μπαίνουμε σε άλλη φάση», λέει στο 7μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved