Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας! (Photos)
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας! (Photos)

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι τρελά ερωτευμένη εδώ και τέσσερις μήνες!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» μετά την τελευταία της σχέση που πολυσυζητήθηκε, αποφάσισε να μην μιλήσει ξανά για την προσωπική της ζωή!

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle, τόνισε πως είναι καλά στα προσωπικά της, όμως δεν έκανε περαιτέρω αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα είχε πει: «Είμαι πολύ καλά. Ξεκινάω καινούργια πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής μου και αυτό είναι τελικά που μετράει. Από τα γενέθλιά μου και μετά νιώθω ότι ανοίγω έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μου. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Ξέρω πως ο κόσμος που με παρακολουθεί χαίρεται να με βλέπει καλά και δεν τους ενδιαφέρει ο λόγος. Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που θέλω και κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί, αλλά δεν βιάζομαι. Δεν με αγχώνει κάτι. Οι εποχές έχουν αλλάξει»!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού την τσάκωσε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της πριν λίγες μέρες στο κατάμεστο Δελφινάριο στην παράσταση «Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας»!

Το ζευγάρι κάθισε στην πρώτη σειρά αδιαφορώντας για τα βλέμματα των χιλιάδων θεατών που κατακλύζουν κάθε βράδυ το θέατρο και αντάλλαξε τρυφερά φιλιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες και είναι full in love!

Δείτε φωτογραφίες του αγαπημένου της Καινούργιου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved