Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Τάκη Παπαματθαίου που πρωταγωνιστεί στις «8 Λέξεις»! (photos)
Showbiz

Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Τάκη Παπαματθαίου που πρωταγωνιστεί στις «8 Λέξεις»! (photos)

Ήρθε η στιγμή ο Ιάσονας Παπαματθαίου, γιος του αγαπημένου ηθοποιού Τάκη Παπαματθαίου να λάμψει και εκτός θεάτρου όπου μεγαλουργεί τα τελευταία χρόνια. Ήρθε η στιγμή του για μία λαμπρή καριέρα στην τηλεόραση. 

Ο πολλά υποσχόμενος ηθοποιός ακολούθησε από νωρίς τα χνάρια του πατέρα του στον χώρο της υποκριτικής και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νέας γενιάς.

«Είναι ηθοποιός και εκείνος. Πώς είμαι εγώ; Στο πολύ καλύτερο!», είχε αναφέρει χαριτολογώντας ο γνωστός ηθοποιός για το γιο του σε συνέντευξή του στον αέρα του Happy Day και τόνισε: «Δεν ήθελα να γίνει ηθοποιός, απορώ πώς κι εγώ ο ίδιος έχω πορευτεί και επιβιώσει σ’ αυτό το χώρο».

Ο Ιάσονας έχει ήδη προλάβει να μεγαλουργήσει στο θεατρικό σανίδι και τώρα ήρθε η στιγμή για να τον απολαύσουμε και στη μικρή οθόνη αφού θα πρωταγωνιστεί στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, τις 8 Λέξεις.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μετά από πολλές θεατρικές παραστάσεις, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον πατέρα του, στην ταινία μικρού μήκους, «Η ρουτίνα».

Φυσικά, στο θεατρικό σανίδι έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της υποκριτικής και χαίρει του σεβασμού όλων αφού είναι πολύ καλός στη δουλειά του.

Ο Ιάσονας τώρα ανοίγει τα φτερά του και για τον χώρο της τηλεόρασης αφού θα πρωταγωνιστεί στο ερωτικό τρίγωνο της νέας σειράς του Ανδρέου μαζί με τον τελευταίο και την Ειρήνη Καραγιώργη.

Γνωρίστε τον καλύτερα μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα της καριέρας του μέχρι σήμερα στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved